Conchita de România intră în lumea OnlyFans! Toată lumea știe că Dudu, cunoscut și sub numele de Conchita de România, este unul dintre cele mai controversate personaje din showbiz-ul românesc. A căutat mereu perfecțiunea și și-a dorit să se tuneze și să apeleze la operații estetice, spunând că va opta pentru ele până când „va deveni cea mai sexy femeie cu barbă”.

Dacă îl observi pe stradă, este imposibil să nu întorci capul și să-l admiri. Mereu elegant, îmbrăcat la patru ace, Dudu impresioneză cu stilul său unic. Fiind ambițios și dornic de o schimbare care să-i marcheze viața, acesta a reușit să-și exprime, în stilul caracteristic, sentimentele și trăirile. Mai mult, Dudu a reușit să se tranforme într-o „Conchita”, de-a dreptul, veritabilă.

Conchita de România intră în lumea OnlyFans

Șoc în showbiz! O cunoscută vedetă intră în lumea OnlyFans: „Banii să vină!”
Instagram

Conchita de România intră în lumea OnlyFans. Dudu alias Conchita de România face furori peste tot. Stilul său excentric atât în ceea ce privește atitudinea, cât și în ceea ce privește vestimentația, a atras atenția publicului. Acesta a fost deschis și a acceptat să discute despre orientarea sa sexuală, cât și despre cât de greu este să fii acceptat în societatea românească ca gay.

„Mi-a fost exagerat de greu să lupt cu societatea. În momentul în care am ajuns în București, viața mea s-a schimbat. M-am decis să iau viața în mâini și să mă axez pe stilul meu, pe munca mea. Am ajuns să fiu hairstylist și să devin foarte cunoscut.

Sunt un om asumat, nu am rețineri și sunt fericit, mă iubesc pe mine și sunt cam singurul gay acceptat de societate. Am avut un success colosal în presă, față de alți gay, care nu își asumă și nu au mai apărut la TV. Nu au vorbit despre ei și despre viața lor. Totul se datorează oamenilor care mă iubesc extrem de mult”, a declarat Conchita de România în exclusivitate pentru Cancan.ro

Încă din copilărie, Dudu a observat înclinația sa spre latura feminină

Dudu sau Conchita de România a conștientizat încă de la o vârstă fragedă că este ușor înclinat către latura feminină și a început să-și pună un semn de întrebare.

„La vârsta de 6 ani, eram foarte feminin. Mă jucam cu păpușile, făceam rochii, le machiam, le coafam pe prietenele mele. Pe la 14 ani, am realizat că sunt gay. M-am regăsit în toate informațiile și mi-am dat seama că sunt diferit.”, a mai declarat Dudu.