Noi declaraţii ale Ministrului Afacerilor Interne zduguie angajaţii din poliţie. Vela a anunţăt joi o execuţie uluitoare. Acesta a declarat că un ofițer de la Brigada de Combaterele a Criminalității Organizate este băgat în mari probleme, după ce s-a implicat mai mult decât era nevoie în lumea interlopă.

„Poliția a declanșat investigați ample, pe multiple paliere, în tot ceea ce privește criminalitatea din această țară și rezultatele o să le vedeți imediat ce acest lucru va fi posibil, fără să afectăm anchetele desfășurate. Nu ne limităm să facem curățenie doar în afara instituției, ci și în personalul din MAI.

Reclamă

Un singur lucru vreau să vă prezint: un ofițer de la Combaterea Criminalității Organizate despre care aveam date și suspiciuni că s-a apropiat mult prea mult de infractori, și nu în sensul de a-i prinde, ci pentru a-i sprijini, a fost pus la dispoziția unității, i-a fost retras accesul la informațiile clasificate și va fi sesizat Parchetul competent”, a declarat, joi, ministrul de Interne, Marcel Vela.