Un medic din Bacău a recurs la un gest cumplit. Bărbatul a sărit pe geam de la etajul 1 în timp ce era de serviciu. Colegii săi i-au venit în ajutor și i-au acordat toate îngrijirile necesare.

Un medic din Bacău s-a aruncat pe geamul spitalului

Bărbatul, medic ortoped la Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși, județul Bacău ar fi apelat la gestul extrem după o ceartă cu soția sa. Cei doi erau parteneri de viață și colegi de muncă, femeia lucrând în laboratorul de analize al unității medicale.

Acolo ar fi avut loc și o discuție aprinsă între ei, care s-a transformat într-o ceartă. Sursele din spital nu le-au spus autorităților de la ce a pornit neînțelegerea dintre cei doi.

După ce s-a certat cu partenera sa, medicul cu peste 20 de ani vechime a fost orbit de furie. Din cauza emoțiilor puternice, a luat o decizie cumplită: să sară pe geam. S-a apropiat de rama ferestrei și s-a aruncat în gol.

Din fericire, laboratorul în care se afla era doar la etajul 1, astfel că nu a picat de la o înălțime foarte mare.

Norocul bărbatului a fost că soția lui i-a alertat pe colegii săi de breaslă. În locul unde a picat s-au deplasat mai mulți medici, care l-au preluat și i-au acordat îngrijirile medicale necesare.

Datorită faptului că a picat de la o înălțime relativ mică, cadrul medical s-a ales doar cu răni ușoare. Colegii lui au dorit totuși să-l țină sub observație, așa că a fost internat chiar în spitalul unde lucrează.

Reprezentanții unității medicale au transmis că bărbatul se află în afara oricărui pericol. A fost demarată o anchetă internă, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și cum a ajuns medicul să se arunce pe geam.

De asemenea, despre acest incident au fost informate și IMM-ul, dar și autoritățile competente. Circumstanțele în care s-a produs incidentul vor fi cercetate de către conducerea spitalului, care îi va comunica ulterior constatările și concluziile Inspectoratului de Muncă