Reclamă
Reclamă

Soacra mamei sinucigașe din Timișoara, cea care s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc de zece etaje, susține că nu știa că nora ei are probleme psihice și crede că viața Iuliei putea fi salvată.

Femeia spune că a rămas uimită atunci când a aflat că Iulia a fost internată la Psihiatrie și consideră că nu a fost tratată corespunzător din moment ce peste câteva zile de la externare și-a luat viața.

De ce s-ar fi omorât, de fapt, mama sinucigașă din Timișoara

Mama fostului soț al mamei sinucigașe spune că nimeni, înafară de mama Iuliei și crede că tânăra de 33 de ani nu ar fi fost niciodată în stare să-și ia viața ei și a celor doi copii dacă ar fi fost tratată corespunzător în spital.

„Vrem să știm și noi cu cine a vorbit ultima dată Iuliana la telefon, cât de gravă era boala? Sunt multe întrebări. Nu știa nimeni că ea a fost la spital, nu știa nimeni de aceste probleme ale ei. Bănuiesc că știa doar cine a preluat-o la ieșirea din spital.

Reclamă

Eu nu am fost audiată. Vrem să știm ce a declanșat această nebunie, cineva a amenințat-o? Că putem să fim și noi în pericol, și familia ei”, a spus soacra ei la Antena 3.

Cine este, de fapt, vinovat de moartea mamei sinucigașe din Timișoara și a copiilor ei: „Nu ar fi făcut asta dacă...”
social media

Iulia nu ar fi trebuit să fie externată de la psihiatrie

În urmă cu doar câteva zile, opinia publica a aflat că Iulia fusese externată dintr-un spital de psihiatrie, acolo unde aceasta a avut nevoie de un medic specialist pentru problemele pe care le avea.

Mama sinucigașă a ieșit din unitatea medicală pe semnătură și se pare că mama ei a fost cea care a scos-o din spital, iar tratamentul prescris de medici nu și-a făcut efectul.

„Ea nu ar fi făcut niciodată această nebunie, dacă nu i-ar fi declanșat-o cineva sau poate nu a fost tratată corespunzător. Ea a cerut singură ajutor specializat. Prima dată a fost internată două zile. Nu știu dacă e suficient pentru ce probleme a avut.

Nu știu cine a preluat-o, cine trebuia să aibă grijă de ea după. Nu știu dacă e posibil ca după acest diagnostic sa măi fie lăsată cu cei doi copii”, a mai zis soacra Iuliei, Erzsebet Darcz.

Iulia a stat internată două zile la Psihiatrie și a fost externată pe 28 aprilie, chiar în ziua în care trebuia să se recăsătorească cu tatăl micuților, iar cinci zile mai târziu a făcut gestul necugetat.

Diagnosticul stabilit de medici a fost de uşoară depresie cu simptome maniacale şi simptome delirante.

Reclamă
Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro