Snoop Dogg va vota pentru prima dată în viață. Rapper-ul a luat această decizie pentru că s-a săturat să îl vadă pe Trump.

Snoop Dogg spune că nu a votat niciodată, dar anul acesta intenționează să schimbe acest lucru.

„Nu am votat niciodată în viața mea, dar anul acesta cred că am să ies și votez pentru că nu mai suport să văd pe acest punk în funcție încă un an”, a spus Snoop într-un interviu acordat lui Big Boy, joi.

Snoop Dogg spune că a fost ,,spălat pe creier”

Dar înainte de a crede că nu a făcut acest lucru, pentru că a fost apolitic, legendarul rapper din coasta de vest a dezvăluit că a fost „spălat pe creier” pentru a crede că din cauza trecutul său problematic nu ar fi avut dreptul să voteze.

„Mulți ani m-au spălat pe creier, crezând că nu pot vota pentru că am antecedente penale”, a spus Snoop lui Big Boy, care a subliniat că „dacă nu votați, cineva va vota pentru voi.“

Snoop Dogg a fost acuzat în 2007 de vânzare și transport de marijuana și deținere a unei arme de către un amic care a fost condamnat. Ceea ce a dus la arestarea sa din octombrie pe un aeroport din Los Angeles. Rapper-ul a avut probleme cu legea, inclusiv o condamnare din 1990 pentru deținere de cocaină. El a mai fost acuzat de deținere de armă după o oprire în trafic din 1993. El s-a pledat vinovat în schimbul probațiunii de trei ani.

Cei doi au vorbit de asemenea, despre mișcarea Black Lives Matter și despre protestele apărute după uciderea lui George Floyd. Snoop Dogg s-a referit la un clip pe care colegul său, rapper-ul Warren G l-a distribuit pe Instagram.

,,A fost ceva Crips în Long Beach „, a spus el. „A fost un băiat alb care s-a infiltrat și a încercat să creeze un fel de… situație violentă, dar am avut un marș pașnic”.