Sneakersi Nike mereu la modă. Descoperă modelele iconice de la Nike

Când te gândești la „sneakers” primul gând care îți trece prin minte este încălțămintea de la Nike? Nu ne surprinde deloc. Marca cu sediul în Oregon este de mult timp renumită atât pentru propunerile sale fiabile de încălțăminte sportivă, cât și pentru pantofii de zi cu zi, perfecți pentru ținutele cotidiene. Mai ales că marca decorată cu sigla Swoosh oferă modele care sunt și astăzi în tendințe, în ciuda trecerii timpului. Te întrebi ce colecții marca Nike te așteaptă la Sizeer? Află în următoarea prezentare.

Încălțămintea Nike Air Force 1

Aceasta este una dintre cele mai populare propuneri ale mărcii Nike. Prima serie a colecției Air Force 1 pe https://sizeer.ro/nike-air-force a apărut în anul 1982 și domnește și astăzi în ținutele urbane. Această încălțăminte a fost creată pentru baschet, dar își găsește cu ușurință locul nu doar în ținutele sportive, ci și în cele casual sau chiar elegante. Se caracterizează prin partea superioară joasă și uniformă, care oferă libertate de mișcare; prin perforațiile din față, responsabile pentru un bun schimb de aer; și prin talpa solidă din cauciuc cu caneluri pronunțate – care, la rândul ei, permite o bună aderență. Astăzi, le vei întâlni în diferite versiuni – fie că sunt din piele naturală, piele întoarsă sau material respirabil Flyknit. Pantofii sport din această serie sunt, de asemenea, disponibili în mai multe variante de culori. Bineînțeles, modelul Air Force 1 din piele de culoare complet albă este cel mai popular, dar există și versiuni în alte culori, multicolore și cu imprimeuri. Mai mult, sneakers Nike Air Force 1 sunt disponibili și în varianta cu platformă.

Nike Air Max 90

Seria de pantofi sport Nike Air Max pe https://sizeer.ro/nike-air-max probabil că nu mai are nevoie de nicio prezentare. Caracteristica lor cea mai distinctivă este perna de aer inclusă în talpă. Din acest motiv, sneakers Air Max sunt atât de confortabili și oferă o amortizare excelentă. După succesul uriaș al modelului AF1, designerii s-au întrebat ce ar putea face pentru a depăși această legendă. Aceștia au decis să arate lumii perna de aer Air Sole. Totul a început în anul 1982, cu primul Nike Air Max 1. După succesul său uriaș, au urmat alte modele, precum Nike Air Max 90, Air Max 95, AM 97, Nike Air Max 270 și 720, toate extrem de populare, dar cei mai cunoscuți sunt pantofii sport Nike Air Max 90. Profil simplu, materiale premium, interior moale, guler căptușit și talpă cu pernă de aer. Ce ți-ai putea dori mai mult? Culori diferite? Și acest lucru poate fi realizat – vezi colecția Nike Air Max la Sizeer.

Sneakersi

Nike Dunk

Profilul clasic minimalist a revenit! De data aceasta în versiunea Nike Dunk. Aceasta este o serie care cucerește streetwear-ul în acest sezon. Cu toate acestea, nu este doar o altă noutate a mărcii din Oregon. Sneakerșii de la Nike pentru bărbați, femei și copii disponibili astăzi sunt o reeditare a modelului care a văzut lumina zilei în anii ’80. Ca și în cazul Nike AF1, versiunea Dunk a fost creată cu gândul la sălile de baschet. Astăzi, însă, cel mai adesea completează outfit-urile urbane. Cea mai populară combinație de culori se găsește desigur în cazul sneakers Nike Dunk Panda, în versiunea alb-negru. Alături de aceștia, vei găsi și pantofi sport albi și portocalii sau modele cu elemente roșii. Acestea sunt disponibile în varianta Low și sunt fabricate din piele de înaltă calitate. Le poți purta cu pantaloni de trening, blugi și pantaloni scurți în sezonul primăvară-vară.

Acestea sunt doar câteva dintre propunerile de modele legendare de la Nike care, în ciuda anilor, nu se demodează niciodată. Dacă le ai în garderobă, poți fi sigur că vor fi un must-have în sezonul următor. Iar dacă acestea lipsesc din colecția ta, le vei găsi în showroom-urile Sizeer și online.

Share.