Gina Pistol și Smiley formeaza unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă din România. Și nu gratuit! Aceștia își dedică viața unul altuia de aproximativ trei ani de zile și se declară a fi foarte fericiți împreună. Cu toate acestea, până acum vedetele nu au făcut copii și nici nu și-au oficializat relația. Ce spune Smiley despre un potențial copil?

Se pare că Smiley nu este deloc împotriva venirii pe lume în viața lor a unui copil, însă așteaptă momentul potrivit. Artistul mai spune că atunci când va veni, va fi primit cu brațele deschise orice-ar fi. Mai mult, se pare că artistul are o relație specială cu cei mici și se înțeleg de minune. Explicația lui? Chiar el se consideră a fi un copil.

„Copiii sunt minunați și ne predau zi de zi cele mai prețioase lecții de viață pe care, de multe ori, nu avem timpul și înțelepciunea să le înțelegem. Ei mereu știu să exprime esența. Eu mereu m-am înțeles bine cu copiii, am o relație foarte firească și naturală cu ei, poate și pentru faptul că și eu sunt un copil mai mare, în sufletul meu, și ei simt asta.

Rolurile noi pe care le dobândim în viață vin organic, nu când le programăm sau când spunem noi că suntem sau nu pregătiți. Eu zic să ne bucurăm de viață și de tot ce ne oferă ea zi de zi, că de cele mai multe ori, ne depășesc proiecțiile”, a mărturisit Smiley în cadrul unui interviu.

Ce spune Gina Pistol despre căsătorie și despre rochia de mireasă?

Gina Pistol se declară fi un om spontan, care nu își face planuri pe o perioadă lungă. Cât despre rochia de mireasă, Gina declară faptul că nici nu visează la o rochie anume, nici chiar atunci când se afla în anii copilăriei. Mai mult, Gina este de părere că se potrivește de minune cu partenerul său de viață, se completează într-un mod armonios fără să depună eforturi pentru acest lucru. Singura dorință a ei este să trăiască o viață lungă alături de un omul pe care îl iubește.

“Vă pot spune sincer că nu am visat niciodată cum va fi rochia mea de mireasă, nici când eram copilă. Eu nu îmi fac planuri îndelungate, nu sunt genul acesta de om. Singurul gând pe care îl am este că mă văd îmbătrânind alături de omul drag. Ne completăm frumos, natural, fără să depunem prea mari eforturi să fim într-un anume fel. Ne completăm până și la capitolul calități-defecte!”, a spus Gina Pistol la un moment dat.