„Vocea României” își continuă și anul acesta misiunea de a descoperi cele mai bune voci. Jurații au fost deja anunțați, iar schimbările nu au lipsit din peisaj. Denis Roabeș de la The Motans este una dintre surprinze, dar nu singura. Smiley are și o coechipieră de nădejde.

Smiley este unul dintre cei mai longevivi jurați de la „Vocea României”. Artistul a ocupat ani la rând scaunul roșu și s-a întors mereu doar către adevăratele voci. Recent, iubitul Ginei Pistol s-a întors pe platourile de filmare, acolo unde a avut parte de o surpriză.

Din toamnă, Smiley nu va mai fi singur, ci își va împărți atribuțiile cu Theo Rose. Este pentru prima dată în istoria concursului când doi jurați împart același scaun. Chiar dacă sunt doi, munca nu va fi deloc ușoară, mai ales că este foarte posibil să aibă păreri diferite.

„Eu am încredere în oamenii de lângă mine, în general, prieteni și colaboratori, și oameni cu care lucrez. Și-atunci, vreau ca sezonul ăsta să am încredere în părerile lui Theo și să merg și pe mâna ei!

Ăsta e al zecelea sezon pentru mine și face sens să facem o schimbare din asta, care n-a mai fost până acum la «Vocea României». Chiar cred că suntem o echipă foarte puternică, că suntem amândoi lei și suntem bătăioși!”, a declarat Smiley, în exclusivitate, pentru cancan.ro.

Smiley, un jurat privilegiat. Câți bani încasează artistul pentru că ocupă scaunul de la „Vocea României”
Instagram

Smiley, salariu de nabab din partea PRO TV-ului

Filmările nu sunt deloc ușoare, cei cinci jurați petrecând ore în șir pe platouri. Timpul se compensează cu partea financiară, iar Smiley nu are motive să se plângă. Artistul se numără printre cei mai bine plătiți jurați de la „Vocea României”. Potrivit evz.ro, iubitul Ginei Pistol ar fi primit, în 2019, nici mai mult, nici mai puțin de 60.000 de euro pentru un singur sezon.

La aceste venituri colosale, se mai adaugă și banii pe care Smiley îi primește și de la „Românii au talent”. Potrivit aceleiași surse, artistul ar fi remunerat tot cu aceeași sumă de bani și pentru cea de-a doua emisiune unde este jurat.