Smiley este în culmea fericirii. Artistul a devenit tătic pentru prima dată anul acesta și poate spune că și-a găsit job cu normă întreagă. Smiley este topit după Josephine și nu trece o zi fără ca acesta să nu vorbească despre fetița ei. Până acum, nici el, nici Gina nu au arătat chipul celei mici, iar fanii deja simt că își pierd răbdarea.

Smiley, pus la zid de către fanii de pe Instagram

Smiley a început să posteze din ce în ce mai des imagini cu fetița lui. Micuța Josephine nu este deloc străină de lumea online-ului. Gina și Smiley au la activ câteva reclama cu Josephine și tocmai de aici a început nemulțumirea lor. Cei care îi urmăresc pe cei doi părinți s-au săturat să vadă frânturi de imagini, ca într-un puzzle. Urmăritorii lui Smiley, dar și ai Ginei s-au prins că aceștia nu o vor arăta prea curând pe cea mică și că, cel mai probabil, vor aștepta să facă un pictorial direct într-o revistă.

Artistul și-a înfuriat și mai mult fanii zilele astea. Întrebat de zeci de ori când o va arăta pe cea mică, Smiley le-a spus că atunci când aceasta își va face cont de Instagram. De aici și până la o întreagă dezbatere a mai fost un sigur pas. Fanii s-au împărțit în două tabere. Cei care sunt de acord că Smiley și Gina vor să o protejeze pe Josephine și cei care consideră că nu este ok să facă reclame bazându-se pe imaginea ei.

”Dar să faceți bani de pe urma ei, n-ar trebui să fie tot decizia ei?”

Nici Gina nu a scăpat de furia fanilor

Gina știe să se joace cu răbdarea fanilor, iar una dintre pozele postate de ea mai demult dezvăluie fix cât trebuie. Smiley și Josephine apăreau proiectați sub formă de umbră. Unii internauți au făcut-o deja supoziții cu cine seamănă micuța mai mult, iar alții au fost deranjați de faptul că nici până acum nu au avut ocazia să o vadă pe Josephine.

”Nu vrei să-ți arăți copilul, e alegerea ta. Dar atâtea umbre, ascunzișuri”, ”Nu știți ce vreți.” au fost doar câteva reacții de-ale fanilor.