Fanii cuplului Smiley și Gina Pistol au motive de bucurie. În curând, cei doi vor apărea împreună pe micile ecrane. Aceștia joacă în noul film al lui Iura Luncașu, „Odată pentru totdeauna”. Premiera filmului va avea loc luna viitoare.

Smiley și Gina Pistol fac echipă acasă, iar în curând și pe micile ecrane. Cei doi au lucrat la un proiect comun, iar filmul „Odată pentru totdeauna” îi aduce pe aceștia împreună, într-o altă ipostază. Unul dintre rolurile principale le va avea Smiley, iar Gina Pistol i se alătură.

Pelicula a fost filmată în timpul pandemiei și a reprezentat o adevărată provocare pentru artist. Smiley interpretează rolul unui regizor de succes (Alex), care trece printr-o grea, confruntâdu-se cu o depresie. Premiera va avea loc în data de 25 februarie 2022.

„Joc rolul unui depresiv, iar cei de la machiaj m-au îmbătrânit cu vreo 10 ani. Mă trezesc la 5-6 și adorm după miezul nopții. Pentru că filmez aproape în fiecare zi nu prea pot să mai ies din rol și sunt cam posac și obosit. Zilele trec repede, iar în drumul meu descopăr locuri neștiute, deosebit de frumoase, o Românie ascunsă. Mulțumesc pentru susținere, și nu numai, împreună cu mine e cel mai frumos Om”, a declarat Smiley, în timpul filmărilor.

Smiley și Gina Pistol fac echipă acasă, dar și pe micile ecrane! Cei doi vor juca împreună într-un film. „Am rolul unui depresiv”
Instagram

„Odată pentru totdeauna”

Filmul în care Smiley și Gina Pistol vor apărea va ajunge în curând în cinematografe. „Odată pentru totdeauna” este un film de Iura Luncașu, iar din distribuție fac parte și  Ada Galeș, Mihnea Luncașu, Augustin Viziru, Celina Enea și Cosmin Natanticu.

 „Proiectul a fost învăluit în mister, fiind filmat în pandemie, și nu s-a dorit să se afle mai multe amănunte despre el mai ales pentru că era o dramă și Smiley nu mai jucase în astfel de proiecte. A mers totul ca pe roate și filmările au durat câteva săptămâni, departe de București. Smiley nu a fost singur, mai ales că și Gina are un rol simpatic în această producție”, au declarat surse apropiate filmului, pentru Click.ro.