Într-un videoclip postat pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Smiley a făcut un anunț extrem de important pentru fanii săi. Artistul a dezvăluit că este ținta unei escrocherii online și a dorit să împărtășească cu toți această experiență neplăcută.

În cadrul videoclipului, Smiley a subliniat că escrocii folosesc numele și imaginea lui pentru a organiza live-uri pe internet în care cer bani sau diverse favoruri. Acest lucru a scos artistul din sărite și a considerat că este important să tragă un semnal de alarmă în legătură cu această situație.

Cântărețul a avertizat fanii săi să fie precauți și să nu creadă tot ceea ce văd pe internet, mai ales atunci când apare numele lui Smiley. El a subliniat că nu a organizat live-uri pe conturi false și că acestea ar trebui raportate imediat. Smiley a adăugat că singurele conturi oficiale pe care el le deține și pe care organizează live-uri sunt cele de pe Instagram, Facebook și TikTok, care sunt urmărite de milioane de oameni.

Artistul a evidențiat importanța atenției și a vigilenței atunci când vine vorba de mediul online. El a lansat un avertisment către fanii săi, îndemnându-i să nu se lase înșelați de escroci care utilizează numele său pentru a obține beneficii personale. Smiley și-a exprimat îngrijorarea cu privire la această situație și și-a dorit să își protejeze comunitatea de potențialele pagube pe care acești escroci le pot cauza.

Smiley, semnal de alarmă pentru fanii săi, după ce a fost ținta unei escrocherii: Să nu credeți vrăjelile astea! Sursa foto: Social media

Motivul pentru care artistul și Gina Pistol nu dezvăluie chipul fiicei lor pe internet

Într-un alt context, cu câteva săptămâni în urmă, Gina Pistol, partenera lui Smiley, a dezvăluit motivul pentru care cei doi părinți au ales să nu arate chipul fiicei lor pe internet. Prezentatoarea TV a explicat că își dorește să protejeze micuța Josephine de energiile negative pe care mediul online le poate oferi.

Gina Pistol a subliniat faptul că Josephine este încă un suflet tânăr și că nu vrea să o expună la toată această energie negativă prezentă în mediul virtual. Ea a adăugat că gândurile oamenilor sunt diverse și că majoritatea acestora nu sunt pozitive. Din acest motiv, Gina consideră că ar fi greșit să expună copilul lor la astfel de influențe.