Smiley poate spune că este un bărbat împlinit, din toate punctele de vedere. Artistul are o carieră mai înfloritoare ca niciodată, iar de când este tătic, viața lui a căpătat cu totul și cu totul un alt sens. Gina Pistol este cea care îl completează de mai bine de șapte ani, iar împreună cu Josephine, sunt prioritatea numărul unu pentru îndrăgitul artist.

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai solide cupluri, iar de când s-au căsătorit, cei doi simt că uniunea lor este mai puternică ca niciodată. Cea care i-a împlinit și i-a completat ca și cuplu este Josephine, micuța lor care mai are un pic și va împlini 3 ani. Și tot de aproape trei ani, Smiley a descoperit că noua lui slăbiciune este chiar fiica sa.

Artistul și fosta prezentatoare TV au plecat după nuntă în luna de miere și a fost destul de greu pentru ei să se rupă de fiica lor. Tocmai de aceea, au decis să se revanșeze acum și să o ia și pe ea într-o vacanță. Cei doi nu au plecat prea departe de România, mai ales că zborul cu avionul poate fi dificil pentru un copil de vârsta lui Josephine.

Smiley, sacrificii de tată. Artistul s-a întors din vacanță în România, pentru o zi, pentru a lua scutece pentru Josephine Social Media

Smiley este un tată model

Însă, chiar dacă era în vacanță, datoriile de artist l-au chemat pe Smiley din Grecia în România, preț de o zi, pentru a susține un concert. Artistul a decis să îmbine utilul cu plăcutul și, deși și-a lăsat fetele pe insulă să se distreze, a fost mereu cu gândul la ele. Totuși, Gina nu l-a lăsat să vină în România așa, simplu, așa că i-a dat câteva sarcini de făcut.

Știind că se va întoarce a doua zi la ele în Grecia, blondina i-a dat artistului hainele murdare să le aducă în țară și i-a spus să aducă și scutece pentru Josephine. Fără să stea prea mult pe gânduri, misiunea a fost îndeplinită.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)