De aproape un an, Smiley și Gina Pistol, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi se bucură din plin de micuța lor, Josephine. Acum, pentru a doua oară, artistul și iubita lui și-au făcut curaj și au mers în vacanță cu fetița lor. Aflați departe de casă, dar în formula completă, cei trei se simt minunat unul în compania celuilat.

Smiley a fost de foarte multe ori criticat pentru atitudinea pe care a avut-o de când este părinte. Fanii din online au mers pe principiul „urmăritorul vostru, stăpânul vostru”. Aceștia i-au cerut de foarte multe ori artistului să o arate pe micuța lui. Admiratorii juratului de la PRO TV nu și-au cunoscut limitele și, în când în când, au trecut și la amenințări.

Smiley și-a păstrat atitudinea fermă și, deși mai este puțin până când Josephine va face un an, nici el, nici Gina nu i-au arătat chipul celei mici. Fanii au trebuit să se mulțumească cu câteva imagini fie cu spatele lui Josephine, fie cu ea în anumite jocuri de umbră. Smiley și-a păstrat obiceiul chiar și în vacanță.

Smiley se relaxează alături de fetele lui

Aflat la mii de kilometri distanță de casă, prima vacanță a artistul pe anul acesta este una care îi priește din plin. Smiley se află pe tărâm exotic alături de fetele lui și se simte mai bine ca niciodată. Iubitul Ginei Pistol nu a uitat nici de fanii lui de acasă, așa că a postat o imagine cu el și cu Josephine.

Smiley, prima imagine din vacanță în care apare și Josephine. „Ce seamănă cu tine”
Instagram

Așa cum era de așteptat, misterul încă plutește în jurul celei mici. Nici de data asta Josephine nu a fost prezentată în fața fanilor virtuali. Cum urmăritorii artistului nu duc lipsă de imaginație, unii dintre ei au început să facă haz de necaz de situația dată. Câțiva au scris, ironic, cât de mare este asemănarea dintre Josephine și Smiley, chiar dacă fața celei mici nu este deloc vizibilă.

„Parcă aștept vacanța asta de o viață…. și, dacă stau bine să mă gândesc, chiar o aștept de o viață! Cu familia în vacanță!”, a scris Smiley pe contul lui de Instagram.