Relația lui Smiley și a lui Gina Pistol a fost ținută secretă tocmai pentru ca oamenii să nu le faca rău și să inceapă cu tot felul de comentarii.Cei doi au vrut să se bucure intens de fiecare moment petrecut împreună.

Ambii au fost de acord să fie cat mai discreți în ceea ce privește viața lor intimă. Ei nu au vrut să se afișeze peste tot împreună ci au preferat să stea departe de paparazzi.

Totuși, Smiley a decis să dezvăluie frumoasa lor povestea de dragoste care a început în urma cu 2 ani. Se pare că cei doi s-au plăcut de mult timp, dat fiind faptul că se cunoșteau de multi ani și au participat amândoi la diferite evenimente mondene.

Acum cei doi trăiesc intens sentimentele de iubire, se înteleg foarte bine și se sustin reciproc. Ei cred că nimic nu este intamplator in viata si se bucură intens de toate clipele petrecute împreună.

Smiley vrea să o protejeze cât de mult poate pe frumoasa blondina, pentru că oamenii o să povestească despre ei, vrute și nevrute. Dar, până la urmă iubirea e frumoasă și merită traită la maxim.