Smiley este unul dintre artiștii cu ștate vechi în industria muzicală. Acestuia i-a mers bine și după ce a plecat din trupa Simplu; poate chiar mai bine. Atât de bine încât și în perioada de pandemie a știut să facă bani, ba chiar a avut și evenimente private. Cei care vor să-l vadă în carne și oase pe Smiley, trebuie să știe că acesta este scump la vedere.

Smiley cere o mică avere pentru 40 de minute de concert

Smiley este capul familiei, iar acum, de când a apărut și Josephine în viața lui, cheltuielile s-au majorat. Artistul și iubita lui, Gina Pistol au trebuit să își refacă bugetul și să includă și cheltuielile pentru Josephine. Gina nu a mai prezentat nicio emisiune anul acesta, iar toți banii i-au venit din contractele de publicitate. În perioada pandemiei, fiecare leu în minus s-a simțit, dar Smiley a stat liniștit. Artistul știe ce poate să ofere la spectacole, iar renumele pe care îl are în industrie îi garantează mulți bani pe câteva minute de cântat. Un impresar de top a dezvăluit pentru playtech.ro, câți bani aduce acasa Smiley.Mai exact, Smiley încasează pe 40 de minute de spectacol între 12.000 și 15.000 de euro la un concert.

Toți marii artiști au o adevărată echipă în spate, pentru un show, formată chiar și din zece persoane. După ce scad toate cheltuielile, vedetele mai ajung acasă cu aproximativ 3.500-4.000 de euro. Da, ar fi fost frumos să îi ducă, pe toți, la nevestele lor, dar realitatea este alta. oți marii artiști au o adevărată echipă în spate, pentru realizarea unui show, plus că trebuie plătită chiria spațiului unde areloc spectacolul, lumina, impozite, etc. După ce scad toate aceste cheltuieli, vedetele mai ajung acasă cu aproape 3500-4000 de euro.

Face artistul bani cu ajutorul celei mici?

Artistul și-a înfuriat și mai mult fanii zilele astea. Întrebat de zeci de ori când o va arăta pe cea mică, Smiley le-a spus că atunci când aceasta își va face cont de Instagram. De aici și până la o întreagă dezbatere a mai fost un sigur pas. Fanii s-au împărțit în două tabere. Cei care sunt de acord că Smiley și Gina vor să o protejeze pe Josephine și cei care consideră că nu este ok să facă reclame bazându-se pe imaginea ei.

”Dar să faceți bani de pe urma ei, n-ar trebui să fie tot decizia ei?”