Smiley și-aluat prin surprindere admiratorii cu un nou proiect, de data aceasta unul mult mai special. Cântărețul  a acceptat să interpreteze rolul personajului principal în filmul „Legații”, în care joacă și alte nume cunoscute din showbiz-ul românesc.

Dar adevărata provocare a venit, atunci când a fost nevoit să filmeze o scenă intimă cu actrița Andrada Popa, o tânără în vârstă de 24 de ani.

Scenă fierbinte cu o actriță și iubitul Ginei Pistol

Actrița Adarada Popa a mărturisit că ea și Smiley nu prea s-au simțit în largul lor, atunci când au fost nevoiți să filmeze o scenă mai îndrăzneață, care a apărut în filmul „Legații”. Deși filmările au avut loc acum de acum doi ani, tânăra își amintește și în prezent că ea și artistul au avut parte de un incident neașteptat la prima dublă.

„În afară de faptul că eram legați și eram în pandemie, e o scenă cu mine și Smiley, în care se întâmplă anumite lucruri… pasionale. Trebuie să te uiți, dacă nu te-ai uitat. E o scenă în care, noi, legați acolo, ne-am gândit <<hai că ar fi o idee bună să aprindem focul>>, la figurat, în pădure. 

Sursa: Social Media

Scena dintre mine și Smiley a fost probabil cea mai așteptată de către colegii de platou, care au făcut toate glumele posibile și imposibile timp de 3 săptămâni. Secvența a rămas printre ultimele de filmat, așa că am avut destul timp să mă stresez. Deși pe TV nu apar decât 10-15 secunde, noi am filmat duble din toate unghiurile. Îmi aduc aminte că prima dublă a început cu stângul.

A trebuit să îl împing pe Smiley pe spate, iar el mi-a pus piedică din greșeală și am căzut unul peste altul și ne-am dat cap în cap. Nu pot să spun că a fost o scenă grea, dar a fost cu siguranță o provocare.”, a dezvăluit actrița, pentru Click.ro.

Reacția Andradei Popa, la momentul aflării că va juca alături de Smiley

Tânăra actriță a recunoscut că a avut mari emoții atunci când a aflat că va face parte din același proiect cu Smiley, deoarece este o fană înrăită a artistului. Deși scenariul a fost destul de neașteptat, actrița susține că experiența a fost una frumoasă.

Sursa: Social Media

„Eu, când eram mai mică, am fost, ca orice om, fan Smiley și când am citit scenariul am zis: <<Aoleu, nu pot să cred că se întâmplă treaba asta!>>.

Dar a fost o experiență foarte mișto. Eu spun că a ieșit ce trebuie. Vă invit să vedeți filmul în care mai joacă Nicole Cherry, Ștefania și Speak, Skizzo Skillz sau David Ioniță aka Keed, solistul din trupa Șatra B.E.N.Z”, a adăugat Andrada Popa.