Smiley trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Artistul pur și simplu radiază de fericire de când a devenit tătic pentru prima oară. Smiley și Gina Pistol au o fetiță care le aduce mai mereu zâmbetul pe buze. Cei doi părinți petrec foarte mult timp cu micuța lor Josephine. Iată care a fost cel mai emoționant moment din viața cântărețului.

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști de la noi din țară. Artistul alături de partenera sa de viață, Gina Pistol, au devenit părinți pentru prima dată. Acum un an și două luni, Gina a adus-o pe lume pe micuța Josephine.

social media

Smiley este un tată devotat și foarte responsabil cu fetița sa

Smiley a oferit detalii, în cadrul unei emisiuni TV, despre viața sa personală. Artistul a mărturisit că trăiește cele mai frumoase clipe din viața sa, iar fetița sa cea mică, Josephine, îi umple sufletul de bucurie.

„Doarme cu noi. Seamănă cu amândoi, dacă zâmbește seamănă cu mine, însă dacă râde seamănă cu Gina. La privire tot cu mine. Noi am și călătorit mult cu ea, am fost în 4-5 țări cu ea. E un copil foarte cuminte. Ne uităm pe poze cu animale, îi povestesc, îi citesc povești, ne jucăm. Îi place să-i cânt și îmi știe toate piesele.

Cel mai emoționant moment a fost înainte să se nască, am plâns amândoi în camera ei, a fost un moment al noastru. I-am făcut o filmare pe care vrem să i-o dăm la 18 ani, chiar înanite de a merge la maternitate. Momentele mele de glorie sunt când stă cu mine, în loc să stea cu Gina, că ea este foarte atașată de maică-sa. Sunt în cel mai bun al vieții mele de până acum.”, a declarat Smiley în cadrul unei emisiuni TV.

De asemenea și partenera de viață a lui Smiley este în culmea fericirii. Cei doi sunt foarte emoționați atunci când vorbesc de fetița lor. Recent, Gina Pistol a avut parte de o surpriză care a impresionat-o până la lacrimi. După cum au spus părinții Josephinei, cea mică doarme cu ei în pat. Așadar, dis de dimineață, cea mică s-a gândit să îi ofere un pupic mamei sale. Desigur că Gina Pistol mai avea puțin și plângea când a văzut că cea mică a recurs la un asemenea gest emoționant.

Smiley și Gina Pistol se iubesc nespus de mult și se consideră cei mai norocoși părinți din lume.