Smiley face parte din echipa emisiunii „Vocea României” încă de când acest proiect a fost lansat la PRO TV, în luna septembrie a anului 2019. Cu toate că celelalte locuri de antrenori au fost ocupate de-a lungul timpului de alți artiști, Smiley a fost singurul care a fost nelipsit preț de 10 sezoane.

Nici măcar artistul nu știe care este motivul pentru care producătorii îl aleg sezon de sezon să facă parte din acest proiect. Mai în glumă, mai în serios, acesta spune că va rămâne la emisiune până când își va găsi altceva cu care să se ocupe, sau până când vor decide șefii să-l înlocuiască.

„Habar nu am de ce mă păstrează oamenii ăștia..”

Sursa: Social media

„Habar nu am de ce mă păstrează oamenii ăștia în combinația asta. Rămân aici până îmi găsesc eu altceva de lucru sau mă dau oamenii ăștia afară. Ce să zic?”a mărturisit amuzat Smiley pentru EGO.ro.

Cu toate că uneori în timpul filmărilor mai sunt câteva disensiuni între antrenori, Smiley are numai cuvinte de laudă la adresa colegilor săi. Acesta le poartă un respect deosebit fiecăruia dintre antrenori, fiind de părere că este un grup de antrenori foarte valoros.

„Cu Tudor mai ai discuții aprinse, dar și cu Irina. Da, da, e zvăpăiată Irina. Nu știu cu Denis, o să văd că nu-l cunosc ca om. Nu știu cum e, dar cred că este bătăios și el. Nu cred că se va lăsa așa cu una cu două.

Dar și „certurile” asta sunt prietenești. Eu îi respect pe fiecare dintre ei. Îi admir și mi se pare că e un grup de antrenori foarte valoros. Cu toții avem de dăruit pe scenă niște lucruri, niște posturi, secrete, dacă vrei, niște sfaturi, niște scurtături spre ceea ce își doresc să obțină.” a mai spus Smiley pentru sursa citată