Îndrăgita prezentatoarea, Simona Gherghe, a fost jignită la emisiunea „Mireasa” de către una dintre concurente. Reacția vedetei TV nu a încetat să apară. Elena a avut o atitudine neașteptată în urma unor comentarii ale Simonei.

Totul a pornit de la o simplă dorință care nu i-a fost îndeplinită a concurentei Elena. Acesta s-a simțit ironizată de prezentatoarea TV și a răbufnit, astfel s-a ajuns la jigniri din partea concurentei.

Simona Gherghe, jignită la emisiunea „Mireasa”

În cadrul emisiunii după o discuție liberă, concurenta Elena s-a simțit atacată de către prezentatoarea show-ului matrimonial și a răbufnit.  Aceasta s-a simțit atât de deranjată încât a jignit-o pe Simona Gherghe.

Sursa: Social Media

Simona Gherghe, moderatoarea show-ului matrimonial „Mireasa” i-a reproșat Elenei faptul că este absurdă pentru simplul motiv că nu a primit pachet de acasă timp de o săptămână. Așadar, la auzul vorbelor Simonei Gherghe, concurenta Elena și-a ieșit din fire.

„Nu, nu am nevoie de un fond de ten și un ruj că nu știți dumneavoastră exact problema. Păi, se vede că nu știți. Da am nevoie de mai multe lucruri de la părinții mei. Aveam nevoie și de câteva haine, da aveam nevoie și de câteva produse, pentru că eu nu pot să folosesc anumite produse din casă pentru că sunt ale fetelor. Fetele mi-au și zis că nu mă ajută, mi-au zis că nu am voie să folosesc de la ele, dar asta este o altă discuție.”, a spus Elena.

Cum a reacționat Simona Gheroghe

Simona Gherghe a spus despre Elena și comentariile ei nepotrivite că „absurdă”. Elena s-a simțit ofensată de comparația prezentatoarei TV dintre situația ei și situația femeilor din Ucraina. Replicile acide dintre cele două au adus-o pe Simona Gherghe în pragul disperării, așa că a invitat-o pe Elena să părăsească platoul emisiunii.

„Da, mă gândesc! Băi, Elena ești fată deșteaptă, te-am lăudat : <<Măi, uite a venit o robotistă, o tip cu minte smart, brici!>>. Tu știi că sunt femei la noi în România care au fugit acum o lună și acum fug în fiecare zi. Sunt cam 1000-2000 de oameni care fug din Ucraina din calea războiului… tu crezi că femeile alea se gândesc și ele la un fond de ten?!”, a spus Simona Gherghe.

„Ne comparați cu ele?”, a fost răspunsul Elenei.

„Da îți fac o comparație ca să vezi cât ești de absurdă, că nu primești o săptămână un fond de ten și un ruj, tu îți dai seama cât ești de absurdă, măi femeie! Da îți compar și ca să-ți dai seama cât ești de absurdă și ca să vezi că tu discuți cu mine și tu vorbești peste mine, te rog să mai ieși o dată!Hai!”, a mai adăugat Simona Gherghe.

@video.clipuri1

#mireasa #mireasaantena1 #antena1 #simonagherghe #elena #realityshow #antenaplay #indirect #fy #2022 #videoclipuri1

♬ original sound – video.clipuri1