Nostradamus s-a născut pe data de 14 decembrie, acesta fiind săgetător. Semnul zodiacal săgetător i-a oferit pe deplin înțelepciune, calități foarte rare, capacități ieșite din comun și o intuiție nemaivăzută.

Din ceea ce acesta a lăsat în urmă umanității, derivă faptul că săgetătorii vor avea o viață liniștită și lungă. Aceștia se află sub protecția Universului, având la baza creării lor o energie pozitivă care atrage numai lucruri pozitive în jurul lor. Nativii în zodia săgetător vor avea o viață limpede, fără obstacole, iar misiunea lor va fi dusă la bun sfîrșit în mod natural, fără vreo intervenție forțată.

Săgetătorii sunt născuți sub semnul magiei, știu ce vor de la viață, iar Universul de oferă ceea ce ei își doresc doar vizualizând în mod constant ceea ce doresc să se întâmple. Săgetătorii sunt foarte aventuriei, le place aventura, dar în măsura în care aceasta nu le afectează integritatea. Știu când să se oprească și au întotdeauna cele mai bune idei și cele mai bune sfaturi pe care să le ofere unei persoane.

Săgetătorii nu pot sta mai mult de câteva zile pe loc. Menirea lor în viață este să își însușească cât mai multe cunoștințe pentru a-i ajuta pe ceilalți când se află în dificultate. Sunt foarte înclinați spre latura artistică, iar acest lucru îi determină să fie niște romantici incurabili.

Iubesc stilul clasic și nu sunt adepții lucrurilor moderne. Au calități numeroase și, de asemena, exigențe la fel de mari. Au în jurul lor numai oameni de calitate.

Nu se lasă influențați din niciun punct de vedere, sunt extrem de iubitori și loiali, știu să protejeze ceea ce le parține, iar datorită acestui fapt foarte multe persoane își doresc să fie în preajma lor.

Nostradamus est și va rămâne portretul definitoriu pentru Renașterea Franceză. Profețiile lui rămân subiecte extrem de controversate și studiate.

Reclamă