Sindy a fost de fiecare dată o persoană sinceră în declarațiile sale. Acest lucru, dar și faptul că este o persoană simpatică și amuzantă i-a cucerit pe cei de acasă. Nici nu intrase bine în competiție, că a reușit să cucerească o mulțime de lume, iar filmările cu ea deveneau virale pe TikTok în doar câteva minute. Din punct de vedere sportiv, a demonstrat că este o femeie foarte, foarte puternică și le-a făcut față rivalelor sale cu brio.

Sindy, adevărul despre Albert Oprea

Recent, ea împreună cu Maria Hîngu au fost invitate în platoul emisiunii Ștafeta Mixtă, unde au fost luate de întrebări de către prezentatorii emisiunii. La un moment dat, Sindy a vorbit despre relația pe care o avea cu Albert Oprea, colegul ei de echipă alături de care a încercat să fie încă de la început, mai ales că era pus la colț de ceilalți.

„Noi ne-am inteles bine, este foarte inteligent, gandeste tot timpul si asta mi-am dat eu seama dupa privire. Stiam eu ca gandeste tot timpul. Dar, daca ma intrebati daca m-as cupla cu el sau daca ma atrage fizic, nu este genul meu. Nu a fost nimic intre noi, doar o relatie de prietenie, ne-am inteles foarte bine. Eu cred că mă plăcea si voia să se combine cu mine. La început, cand am intrat eu in competitie, Albert arăta ok, dar după s-a îngrășat și s-a schimbat foarte mult. S-a schimbat si la față foarte mult. Cand ma uitam de acasa, la televizor, era drăguțel. Dar ma gandeam că este mai inalt.”, a povestit Sindy.

Se pare că Albert o plăcea pe Sindy, doar că ea nu a simțit același lucru pentru el. Din câte a povestit chiar fosta concurentă de la Survivor România, Războinicul nu este deloc genul ei de bărbat și nu și-ar dori niciodată să formeze un cuplu cu acesta.

”Mie imi plac bărbatii mai inalti totusi. Nu m-am simtit atrasă de el, dar simteam că el mă place. Nu i-am spus nimic, i-am dat de inteles că eu nu îl plac.
Prima data cand am ajuns acolo mi-a spus: Sindy, eu ti-am făcut patul deja langa mine. Și eu i-am spus: Multumesc, Albert, esti foarte dragut si de treaba. Și dupa m-am mutat langa fete, am vrut să dorm lângă fete”, a mai povestit Războinica.