Simona Trașcă este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, așa că nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare.

Blondina a făcut furori de-a lungul timpului printre bărbați prin ipostazele sexy în care a apărut și a adunat o mulțime de fani. Însă, știți cu ce se ocupă blondina, acum? 

Simona Trașcă s-a apucat de Onlyfans

Ei bine, se pare că Simona s-a apucat de Onlyfans. Chiar dacă are un fiu cât ea de mare, blondina nu se rușinează cu ceea ce face. Ba mai mult, aceasta a făcut public și contul de pe care „lucrează”. Și cum putea s-o facă altfel decât postând și o poză sexy cu ea… mai mai să vadă fanii ce „vinde.” Îmbrăcată într-un body negru extrem de sexy, blondina s-a pozat provocator și a încărcat imediat imaginea de promovare, pe rețelele de socializare.

A completat ținuta sumară cu o pereche de cizme lungi animal print și a făcut senzație pe Facebook. Simona și-a scos bustul la înaintare și formele apetisante pentru fanii ei. Semn că blondina nu se rușinează de fiul ei, ba chiar pare mândră că se expune în astfel de ipostaze fierbinți. Numai bine pentru bărbații cărora le ridică temperaturile, nu-i așa?

Simona Trașcă s-a apucat de OnlyFans! Are un fiu cât ea de mare, însă promovează conținut pentru adulți. FOTO
social media

Simona Trașcă a apărut în ipostaze fierbinți pe rețelele de socializare

Nu numai că-și „vinde formele” pe Onlyfans, dar nici gratuit nu se sfiește să se afișeze provocator în fața fanilor. Cu toții știm că nu e prima dată. Cu trecerea timpului, Trașcă ne-a arătat că e mândră de felul în care arată și că se mândrește cu corpul ei. De aceea, ori de câte ori a avut ocazia, aceasta le-a lăsat drept „deliciu” fanilor, formele ei demne de invidiat. Acum, însă, dacă vrei s-o vezi pe blondină în ipostaze și mai erotice trebuie să… plătești bine!