Simona Trașcă traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei.

Simona Trașcă este, din nou, fericită. Vedeta are un nou iubit și, după mult timp, nu are niciun fel de reținere să recunoască acest fapt, în public. Blondina a vorbit, în premieră, despre bărbatul din viața ei. 

După o perioada destul de tensionată în viața ei, vedeta și-a găsit liniștea în brațele unui bărbat miserios. Simona Trașcă nu a dezvăluit însă și identitatea acestuia.

1. Simona Trașcă are un nou iubit. Ce spune despre bărbatul care o face fericită

Deși relația cu noul iubit este la început, Simona Trașcă are deja planuri mari. Fosta asistentă TV își dorește să rămână alături de partener până la sfârșitul vieții.

„În prezent, oficial, sunt singură și în inima mea aparține cuiva. Sunt luată. Mi-aș dori să rămân cu persoana care există acum în viața mea, toată viața. (…) De mult timp nu am mai recunoscut public că am o relație, dar da, am o relație”, a spus Simona Trașcă despre noul ei iubit.

2. Nu vrea să spună cine este misteriosul iubit

Totuși, vedeta spune că momentan nu vrea să dezvăluie identitatea bărbatului care o face să se gândească la viitor și, de ce nu, la căsătorie.

„Ce lumea nu știe, nu poate să distrugă. Eram gură spartă înainte, cred că de aceea nu îmi mergea bine.”, a mai mărturisit Simona Trașcă despre noul ei iubit, pentru wowbiz.

Simona Trașcă are un nou iubit. Vedeta a recunoscut: „Da, am o relație”
Instagram

3. Vedeta își dorește să fie bunică

Fiul Simonei Trașcă, Fady Gavriil Hammoud, al cărui tată s-a stins din viață cu câțiva ani în urmă, s-a căsătorit recent. Mama lui este foarte mândră de el.

„Am o noră extraordinară! Este frumoasă, este deșteaptă. Copilul mi l-a dat Dumnezeu după sufletul meu și nora la fel. Acum am și o fată cu ocazia asta., a afirmat blondina.

Vedeta a recunoscut că, deși iubește cu foc, nu mai vrea să facă copii,  însă își dorește tare mult o nepoțică de la fiul ei. Dar, tânărul i-a spus că nu o să o facă bunică prea curând,

„Nu îmi mai doresc copii, dar îmi doresc nepoți. Am o nepoțică de la fratele meu, am un nepoțel de la fratele meu care a decedat, dar îmi doresc neapărat o nepoțică de la fiul meu. A zis că nu are de gând să mă facă bunică foarte curând, așa că am de așteptat.”, a continuat Simona Trașcă.

 

 

 

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.