Simona Trașcă a renunțat la ideea de a se mărita după ce s-ar fi despărțit de iubitul ei? Fanii blondinei au căzut pe gânduri și s-au întrebat dacă nu cumva blondina a spus adio măritișului. Cum au ajuns la această concluzie? De ceva vreme, vedeta publică mai multe mesaje prin care ar da de ănțeles că lucrurile nu merg foarte bine în planul personal. Mai exact, fanii înțeleg că Simona Trașcă își acuză iubitul de infidelitate.

Simona Trașcă și-a luat fanii prin surprindere din nou după ce a postat o serie de mesaje prin care se expunea tiparul bărbatului perfect în opinia ei. Mai mult decât atât, nu este vorba doar de niște simple mesaje, pentru că, într-unul dintre ele, blondina pune accentul pe o calitate esențială a bărbatului pe care și-l dorește, și anume fidelitatea. Un bărbat care are multe femei nu poate fi considerat un bărbat în adevăratul sens al cuvântului și nici un campion, și un campion este acela care se dedică unei singure femei, spune blondina.

„Un bărbat adevărat nu iubește mii de femei, iubește una în mii de feluri”, este unul dintre mesajele distribuite de Simona Trașcă la InstaStory.

Simona Trașcă suferă din dragoste?

Și asta nu e tot! Simona Trașcă ne-a mai surpsins cu încă un mesaj, cel puțin la fel de controversat care face referire tot la…”bărbatul ideal”. Subiectul principal rămâne tot fidelitatea, astfel că blondina pune accentul pe acest principiu care nu poate fi dat la o parte atunci când iubești cu adevărat. Oare vedeta vrea să anunțe că partenerul ei de viață a dezamăgit-o?

„Știu ce ai făcut aseară. / Când te îndrăgostești cu adevărat, să fii fidel nu este un sacrificiu, este o plăcere”, a mai transmis frumoasa blondă pe rețeaua de socializare.

Simona Trașcă a spus că urmează să se mărite

Se pare că Simona Trașcă este o fire extrem de pretențioasă atunci când vine vorba de bărbați și nici nu a lăsat garda jos până acum în fața lor. vedeta mărturisește că a fost cerută în căsătorie de multe ori, însă a refuzat pe motiv că îi considera incompleți.

„Eu am fost cerută de foarte multe ori în căsătorie și am foarte multe pretenții de la un bărbat. Din cauza asta nu am acceptat. Mereu ei au lipsuri și din cauza asta nu am ajuns la altar. Așa că în toamnă o să las de la mine și o să-l iau pe ăla care are mai puține lipsuri. Dacă aștept bărbatul perfect, o să rămân singură. (n.r. ai găsit bărbatul acela?) Eu cred că da. Ce pot să zic despre el? Îmi place mie pur și simplu, dar să vedem ce se întâmplă până în toamnă”, mai continua ea.

Simona Trașcă a anunțat că se mărită, iar acum s-a despărțit de iubit? De ce îl acuză blondina: ”Știu ce ai făcut aseară”

De curând însă, Simona Trașcă și-a dat seama de faptul că bărbatul perfect n-o să vină niciodată și că este dispusă să îl aleagă pe cel care este cel mai aproape de perfecțiune.

„Astăzi i-am amintit lui Vali Vijelie că mi-a promis în direct că îmi va cânta la nuntă și mi-a confirmat a nu știu câta oară. Rochia de mireasă o am în cap de ani de zile, deci nu e problemă. Invitații îi știu. Mama este foarte încântată de el. Fiu-miu știe, se roagă de mine în fiecare zi să mă căsătoresc, să fiu fericită.”, spunea Simona Trașcă.