Simona Țăranu este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de pe micile ecrane. Este văzută zilnic la Digi având apariții impecabile. Fiindcă totul necesită multă atenție, aceasta a plecat într-o scurtă vacanță într-o destinație din România. 

Simona Țăranu a lăsat munca deoparte și s-a relaxat câteva zile departe de Capitală. Prezentatoarea a mers în Poiana Brașov unde a ales o cazare luxoasă și s-a bucurat de serviciile oferite. Aceasta a mers la piscină, la spa sau la masaj, unde s-a relaxat așa cum de mult își dorea.

Nici mișcarea nu a fost lăsată deoparte și a mers în drumeție, bucurându-se de cele mai frumoase peisaje de munte. Mâncarea a fost din belșug, iar preparatele delicioase. Simona Țăranu le-a prezentat prietenilor din mediul online câteva fotografii și videoclipuri din scurta ei vacanță.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Țăranu (@simona.taranu)

„Cam așa a arătat weekendul meu prelungit la munte, in câteva imagini. Sunt locuri care se ridică, și uneori le întrec pe cele din străinătate. Depinde de alegerea noastră.

Am optat pentru un pachet (include masaj, cina, relaxare la piscină, și camera cu super view) în Poiana Brașov. Putem alege relaxare pentru noi, sau poate fi o opțiune foarte buna de cadou, mai ales pentru cupluri.”, a scris Simona Țăranu pe Instagram.

Ce spune Simona Țăranu despre începuturile ei în televiziune

Simona Țăranu a studiat la Facultatea de Cinematografie şi Televiziune la Universitatea Media. Aceasta a auzit de la profesorii săi că cel mai bine este să se angajeze încă din perioada studenției și a visat mereu la televiziune.

Când a mers la un casting pentru o probă a avut parte și de o problemă. Ea nu era destul de sexy pentru redactorul șef de la acea vreme și nu a fost acceptată.

„Am ajuns la Digi, n-a fost ușor. Înainte am ajuns la o altă televiziune, mult mai mare pe atunci, m-am dus modest îmbrăcată. Mi-am luat o cămășuță, o pereche de blugi, niște pantofi fără toc, mi-am prins părul.

Am dat o probă, nu știam ce caut acolo, pentru că au venit fete foarte frumoase, înalte, cu rochițe, poșete. Când mă uitam, am zis că efectiv sunt fata de la țară. Am dat proba, m-am dus la redactorul-șef, m-a chemat în birou, și mi-a zis «Îmi pare rău că ești profi, dar nu ești sexy» .”, a mărturisit Simona Țăranu.