Momente de panică pentru Simona Sensual.

Simona Sensual  a avut, mereu, probleme cu fostele iubiților ei. Dar cu una dintre ele, lucrurile au degenerat  cam tare. Nici mai mult, nici mai puțin, femeia, geloasă că și-a pierdut partenerul, a făcut un gest disperat. Simona a făcut dezvăluirea pentru CANCAN.RO.  

S-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, când Simona Sensual simțea din nou fiorii iubirii. Se lăsa cucerită de un tânăr care tocmai trecuse printr-o despărțire. Doar că fosta lui iubită nu a acceptat.

Simona Sensual la un pas să fie lovită cu mașina

Avea s-o amenințe pe Simona că va da cu mașina peste ea. Și a fost pe aproape să o și facă.

„Am pățit-o de fiecare dată când am început o relație. Diverse. Eram la începutul unei relații, iar fosta lui iubită a dat cu mașina peste mine! Nu m-a lovit pe mine… Mi-a căutat mașina. Locuiam la el, la o casă. Mașina era parcată în curte, dar prin poartă se vedea. Și fosta lui dădea târcoale pe acolo.

Sutsa: Social Media

A venit cu mașina ei și a blocat-o pe a mea, să nu mai pot ieși. Și a început să strige să ies, că dă cu mașina peste mine. S-a făcut că intră peste mașină, parcă mi-a și îndoit puțin bara la spate, la BMW.

A început să facă, apoi, crize, acolo. Eu eram șocată, de-abia îmi cumpărasem mașina, era nou-nouță. Țipa la mine, făcea crize, să ies…Eu voiam să plec”, a povestit Simona Sensual.

Tot Simona a adăugat că a înțeles-o pe femeia geloasă. Și s-a dat chiar pe ea exemplu, cu o întâmplare ceva mai veche, pe când era tinerică.

„Dar eu știu ce a simțit ea. Că am avut și eu karma. Se întoarce ce ai făcut. Nu pot să mă dau acum vreo sfântă, că și eu la rândul meu, acum vreo 15 ani, am intrat cu mașina îl el, în iubitul meu. Am intrat în el direct! Mă enerva, nu mai știu cu ce, probabil, o altă femeie, vreo fostă.

Mie, la impact, mi-au sărit airbag-urile. Și am încheiat, până la urmă, amiabil”, a povestit Simona Sensual.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.