Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de știri din România face mărturisiri emoționante. Simona Pătruleasaa da cărțile pe față legate de căsnicia ei.

Simona Pătruleasa este o prezența longevivă la pupitrul buletinelor de știri. Deși a făcut schimbări în ceea ce privește trustul la care a activat, a rămas la fel de dedicată jobului. Puțini știu însă detalii despre viață privată a  vedetei și modul care își gestionează căsnicia.

Simona Pătruleasa, detalii picante din căsnicie

Simona Pătruleasa dincolo de camerele de luat vederi are o viață perfect normală, așa cum a declart mereu. Canicia ei cu Sabin Ivanof este prea puțîn expusă în spațiul public.cei doi vor împlini în curând 12 ani de când și-au unit destinele. Povestea lor de dragoste însă a început în urmă cu 15 ani. Pentru că iubirea lor este încă puternică cei doi soți plănuiau că aniversarea din acest an să o petreacă în Insula Capri. Contextul ultimelor săptămâni din țară dar și din Italia le-a dat planurile peste cap. Prezentatoarea de la Kanald este recunoscătoare pentru familia pe care și-a format-o alături de Sabin.

Simona și Sabin Ivanov au devenit părinți în urmă unui proces îndelungat și emoționant pentru vedetă. Ea a mărturisit că până să o strângă în brațe pe fiica ei , Ingrid a făcut tratamente. Vedetă nu s-a sfiit să declare că a fost nevoită să facă numeroase injecțîi pentru a duce sarcina cu bine până la capăt.Cu toate acestea, vedetă a depășit greul iar astăzi se bucură pe deplin de soțul și micuța ei.

”Am făcut multe injecțîi, chiar și în mașînă.” declara ea în 2014.

Simona si sotul ei s-au adaptat cu greu ultimelor săptămâni care i-au țintuit în casă. Vedeta a subliniat că cel mai dificil pentru ei a fost că s-au aflat în imposibilitatea de a-și vizită părinții. Cu toate acestea și-au continuat o parte dintre activități însă au avut grijă să o protejeze pe micuța Ingrid. Pe cei doi soți însă nu ii sperie nimic. Potrivit spuselor prezentatoarei tv, au experiență necesară pentru a se adapta la orice situație. Mai mult, Simona mărturisește că în cei 15 ani ani o singură dată au fost despărțiți pentru 4 zile.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.