Simona Pătruleasa este o prezența longevivă la pupitrul buletinelor de știri. Deși a făcut schimbări în ceea ce privește trustul la care a activat, a rămas la fel de dedicată jobului. Puțini știu însă detalii despre viață privată a  vedetei și modul care își gestionează căsnicia.

Simona Pătruleasa, detalii picante din căsnicie

Simona Pătruleasa dincolo de camerele de luat vederi are o viață perfect normală, așa cum a declart mereu. Canicia ei cu Sabin Ivanof este prea puțîn expusă în spațiul public.cei doi vor împlini în curând 12 ani de când și-au unit destinele. Povestea lor de dragoste însă a început în urmă cu 15 ani. Pentru că iubirea lor este încă puternică cei doi soți plănuiau că aniversarea din acest an să o petreacă în Insula Capri. Contextul ultimelor săptămâni din țară dar și din Italia le-a dat planurile peste cap. Prezentatoarea de la Kanald este recunoscătoare pentru familia pe care și-a format-o alături de Sabin.

Simona și Sabin Ivanov au devenit părinți în urmă unui proces îndelungat și emoționant pentru vedetă. Ea a mărturisit că până să o strângă în brațe pe fiica ei , Ingrid a făcut tratamente. Vedetă nu s-a sfiit să declare că a fost nevoită să facă numeroase injecțîi pentru a duce sarcina cu bine până la capăt.Cu toate acestea, vedetă a depășit greul iar astăzi se bucură pe deplin de soțul și micuța ei.

”Am făcut multe injecțîi, chiar și în mașînă.” declara ea în 2014.

Simona si sotul ei s-au adaptat cu greu ultimelor săptămâni care i-au țintuit în casă. Vedeta a subliniat că cel mai dificil pentru ei a fost că s-au aflat în imposibilitatea de a-și vizită părinții. Cu toate acestea și-au continuat o parte dintre activități însă au avut grijă să o protejeze pe micuța Ingrid. Pe cei doi soți însă nu ii sperie nimic. Potrivit spuselor prezentatoarei tv, au experiență necesară pentru a se adapta la orice situație. Mai mult, Simona mărturisește că în cei 15 ani ani o singură dată au fost despărțiți pentru 4 zile.