Simona Hapciuc își dorește să mai treacă prin cabinetul medicului estetician.

Simona Hapciuc le-a mărturisit fanilor că își dorește să mai treacă prin cabinetul medicului estetician. Blondina și-a mărit în trecut buzele și sânii, iar în prezent este gata să mai facă câteva modificări. 

Simona Hapciuc își mai dorește două operații estetice

Blondina a organizat o serie de întrebări și răspunsuri, iar pe lângă curiozitățile fanilor legate de activitatea sa s-au strecurat și întrebări legate de operațiile estetice.

Extrem de sinceră, Simona Hapciuc a mărturisit că își mai dorește cel puțin două operații estetice. Prima intervenție este la ochi și presupune mărirea lor. Vedeta le-a povestit internauților că a luat legătura cu Ana Maria Mocanu, ea fiind una dintre prietenele sale care știe ce presupune procedura.

Tot mai multe domnișoare și doamne apelează la această procedură. Se pare că și blondina își dorește să îmbunătățească acest lucru.

Vedeta a mai povestit că în urma sarcinii și alăptării, au rămas câteva lucruri pe care vrea să le modifice. Simona Hapciuc își dorește o nouă operație la sâni, de această dată de micșorare și mărire.

Simona Hapciuc, la momentul adevărului. Ce operații estetice își mai dorește blondina
Instagram

Blondina este mamă de băiat, dar reușește să se mențină în formă maximă. Ba chiar, Simona Hapciuc povestea că își dorește să arate cât mai bine și nici nu ai spune că a născut. Sportul este cel care o ajută să arate bine, pasiune căreia i se dedică cel mai mult.

„Este o operație pe care eu aș vrea să o fac, mai exact este o operație la ochi, foxy eyes, să îți mărească ochii. Mi-aș dori ca asta să fie următoarea operație.

Toată lumea știe că eu îmi doresc să îmi micșorez și să îmi ridic sânii, pentru că s-au lăsat, după ce am alăptat. Sunt complet inestetici. Mi-aș dori acea operație la ochi și operația la sâni să mi-i micșorez”, a povestit Simona Hapciuc, pe Instastory.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.