Nimeni nu a știut până acum ce poveste de viață impresionantă se ascunde în spatele zâmbetului pe care îl are mereu pe față Simona Hapciuc. Actrița a avut parte de un trecut extrem de greu, despre care nu a vorbit nici măcar în cadrul emisiunii Survivor România.

Simona Hapciuc a fost singură pe lume

Au fost anumite momente din viața sa care au marcat-o și de care își amintește cu greu. Cu ochii în lacrimi, artista a povestit că a fost crescută de bunicii paterni care, din păcate, nu se comportau deloc frumos cu ea. A avut parte de bătăi și a fost pusă să muncească, încă de pe vremea când era copil.

„Am fost lăsată la părinții ei, în Iași, apoi am fost furată de tatăl meu, fiind dusă la bunicii paterni, în Suceava, unde am crescut până la 16 ani. A fost o copilărie plină de bătăi, plină de muncă, provenită dintr-o familie săracă. Tata sa recăsătorise când eu aveam 6 ani și a plecat cu noua familie în Italia ”, a declarat fosta Faimoasă.

Abandonată de tatăl care s-a recăsătorit și s-a mutat în Italia, Simona Hapciuc s-a angajat, apoi a renunțat la job și a învățat pentru Bac, iar mai apoi s-a mutat în București pentru a studia actoria. Blondina ar fi trebuit să fie ajutată de o verișoară, pentru că deși avea un loc de muncă, nu își permitea să plătească și chiria. Ea nu a mai primit-o în casă și s-a văzut nevoită să doarmă câteva zile în parcul Obor.

„Am început să muncesc ca ospătar, mergem de la 9 seara până la șapte dimineața, dormim până la 12, apoi mergem de la 2 la liceu până la 7 seara, când mergem la muncă. Așa am ținut-o doi ani, apoi m-am lăsat de muncă pentru a învăța pentru Bac. Eu am studiat actoria. Am venit în București, m-am angajat la o cofetărie. M-am bazat pe o verișoară de-a mea că mă va primi la ea. Mi-a zis să mă descurc, aveam un loc de muncă, dar nu aveam bani de chirie. Așa am ajuns să dorm câteva zile în parcul Obor. Trăiam cu 3 lei pe zi. Mai mâncam resturile de la muncă. Când ploua, stăteam sub pasajul Obor, situația era deplorabilă ”, a mai zis ea.