Simona Hapciuc a fost una dintre concurentele de la Survivor România, care nu a rezistat pentru prea multă vreme în concurs. Deși vedeta nu se afla printre cele mai slabe Faimoase din punct de vedere sportiv, colegii ei au decis să o voteze pe ea pentru eliminare, la vremea aceea. Nici din partea celor de acasă nu a avut parte de susținere, așa că a fost nevoită să se întoarcă acasă, deși își dorea să stea pentru multă vreme în competiție.

Simona Hapciuc ar face orice pentru fiul ei

Actrița a recunoscut de la bun început că motivul pentru care a decis să ia parte la acest show de televiziune a fost băiețelul său. Și-a dorit o viață mai bună pentru cel mic, dar să îi și demonstreze acestuia că este o femeie puternică, pe care se poate baza și care joacă pentru el atât rolul de mamă, cât și pe cel de dată. Simona Hapciuc are op poveste de viață impresionantă și își crește copilul singură, făcând tot ceea ce este mai bine pentru el.

Multă lume s-a întrebat cum a ajuns Faimoasa în această situație și a decis că este vremea să discute cu admiratorii eu despre acest subiect sensibil. Se pare că ea în momentul în care a rămas însărcinată s-a lovit de faptul că tatăl băiețelului nu își dorea copilul, pe care ea a ales să îl păstreze. Din punctul ei de vedere, nimeni nu a părăsit pe nimeni, ci mai degrabă fiecare a ales cu cine vrea să rămână.

 

Simona Hapciuc, adevărul despre tatăl copilului său: ”Fiecare a rămas cu cine și-a dorit”

”Ca sa va raspund la mega-curiozitatea pe care o aveti in legatura cu tatal lui Dimi, daca nu s-a intamplat si-n cazul meu la fel, sa fiu si eu parasita cu un plod in cârcă. Sa stiti ca nu s-a intamplat și am spus chestia asta si cand eram la Survivor. Povestea dintre mine si tatl lui Dimi a fost destul de simpla. El a zis: bai, Simo, eu nu vreau copilul…și eu am zis: bai, Ionut, in cazul asta eu nu te mai vreau pe tine. Si intre noi a fost destul de simplu, nu a parasit nimeni pe nimeni, adica fiecare a ales, el a ales să plece la mama lui acasa, iar eu am ales sa raman cu copilul, fiecare a ramas cu ce si-a dorit”, a povestit vedeta.