Jucătoarea de tenis, Simona Halep va fi prezentă la turneele Premier 5 şi Premier Mandatory, de la Wuhan, în perioada 22-29 septembrie și la Beijing, în perioada 30 septembrie – 6 octombrie.

Românca poate obține un bonus total din partea WTA, în valoare de un milion de dolari. În acest fel, românca are șanse enorme să câștige din tenis suma impresionantă de 35 de milioane de dolari.

Regulamentul WTA prevede că cele mai bune 10 jucătoare care iau parte la toate cele patru turnee Premier Mandatory şi la cele cinci întreceri Premier 5, pe parcursul unui singur an, sunt îndreptățite să primească un bonus care diferă în funcţie de poziţia câstigată dar care, cu putin noroc, poate ajunge și la suma de un million de dolari.

Se pare că și acest an a fost unul extrem de valoros pentru Halep, pentru că se află pe prima poziţie mondială și merită pe deplin acest bonus financiar. Fericita constănțeancă a câștigat de-a lungul timpului o sumă impresionantă, dat fiind faptul că a reușit să câștige nenumărate competiții și să se mențină mereu în top. Ea a muncit mult și s-a dedicat complet turneelor, reușind să iese victorioasă de fiecare dată.