Cea mai bună jucătoare de tenis din România, Simona Halep, a fost în centrul atenției publice după ce a divorțat de fostul său soț, Toni Iuruc, la un an de la cununia civilă. Titlurile cu divorțul Simonei Halep au fost pe prima „pagină” a tuturor site-urilor de știri. 

Simona Halep și-a operat nasul

Acum, după ce a terminat cu asta, sportiva a anunțat că și-a făcut o intervenție chirurgicală la nivelul nasului. Tenismena a luat această decizie după ce a declarat că s-a confruntat cu probleme de respirație. Astfel, cu această ocazie, Simona Halep și-a făcut și o rinoplastie. Sportiva a mai precizat că în următoarele săptămâni va lua o pauză, fiindcă nu are voie absolut deloc să facă efort fizic. 

Pentru a-și rezolva această problemă, Simona Halep a apelat la unul dintre cei mai buni medici din România. Halep i-a mulțumit public medicului Daniel Popescu, dar și medicului anestezist dr. Uleia Alex.  

A fost operată de cel mai bun medic din România

”După cum unii dintre voi deja cunoașteți, m-am luptat de ceva vreme cu problemele de respirație, iar situația s-a înrăutățit în timpul verii, în special la Washington. Îmi era greu să respir, iar lucrurile deveneau și mai grele în timpul nopții, când mă trezeam cu nasul complet blocat. Singurul mod prin care putea fi rezolvată această problemă era o intervenție chirurgicală. Doctorul Daniel Popescu este cel care a efectuat-o și a folosit această oportunitate pentru a face și o rinoplastia. De asemenea, vreau să mulțumesc și medicului anestezist, dr. Uleia Alex. Totul a decurs foarte bine. Voi avea nevoie de câteva săptămâni de repaus înainte de a face efort fizic”, a scris Simona Halep pe Instagram, alături de o fotografie.

Simona Halep și-a operat nasul! Cum arată acum tenismena | Câți bani a scos din buzunar pentru această intervenție

Cât costă o astfel de operație

Simona Halep a trebuit să scoată mai mulți bani din buzunar pentru această operație. Potrivit prețurilor expuse pe internet, o astfel de operație, la medicul Daniel Popescu, costă în jur de 5.900 de euro.  

O altă schimbare majoră pe care ar face-o Simona Halep în următoarea perioadă este mutarea. Conform unor surse citate de Orange România, Halep ar urma să părăsească definitiv România și să se mute într-un oraș din Franța. În acest oraș are academia și Patrick Mouratoglou, antrenorul acesteia.