Simona Halep se retrage din tenis.

Încă de la începutul anului, Simona Halep a luat decizia să se retragă din tenis. Aceasta a dezvăluit că a transmis și familiei, dar și celor apropiați că are de gând să renunțe. Motivul pentru care fostul lider WTA a spus că nu mai poate juca.

Simona Halep a dezvăluit familiei, dar și celor apropiați că se retrage din tenis. Jucătoarea a luat această decizie după ce a pierdut meciul în primul tur la Doha, scor 4-6, 3-6 cu Caroline Garcia.

Simona Halep se retrage din tenis

Simona Halep a atins prima poziție în clasamentul mondial WTA, în două rânduri, între 2017 și 2019. A ocupat această poziție timp de 64 de săptămâni, fiind din acest punct de vedere a zecea din istoria tenisului în clasamentul longevității ca lider al circuitului.

Sursa: Social Media

Recent, fostul lider WTA a mărturisit că, la începutul anului, a transmis familiei ei un mesaj, prin care îi anunța că se retrage din tenis.

„A fost un moment în care nu mai știam ce vreau, în adevăratul sens al cuvântului! După Dubai, după ce am pierdut în primul tur, am trimis mesaj familiei și apropiaților mei că nu mai pot să joc tenis, pentru că nu mai aveam motivație, nu mai aveam energia

Dar, Simona Halep a revenit asupra deciziei și a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Serenei Williams. Halep se pregătește acum pentru US Open 2022, iar săptâmâna viitoare va participa la turneul de la Toronto.

Share.

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.