Omul de afaceri, Ion Țiriac, a dezvăluit câți bani pierde Simona Halep în urma scandalului de dopaj.  

Afaceristul Ion Țiriac a dezvăluit câți bani pierde Simona Halep, după ce a fost depistată pozitiv la o substanță interzisă. În acest moment, sportiva se află în plin proces pentru a demonstra că este nevinovată.  

Ion Țiriac este unul dintre apropiații sportivei. Bărbatul a dezvăluit câți bani pierde sportiva din cauză că nu este lăsată să joace, de exemplu, la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Precizăm că atât timp cât este suspendată, chiar și temporar, sportiva nu are voie să evolueze la niciun meci oficial.  

De asemenea, Țiriac nu crede absolut deloc faptul că Simona Halep s-a dopat. De asemenea, el a dezvăluit că sportiva a ratat șansa de a câștiga 10 milioane de euro.  

Câți bani pierde Simona Halep din cauza acuzațiilor de dopaj

„Care doping? Adică una la 31 de ani începe să ia doping acum? Ce să facă cu dopingul? Cum să facă? Însă este încâlcită treaba, macularistica asta te ține ani și ani, iar pe urmă nu poți să spui cine e de vină. După șase luni, opt luni, un an, când nu o să mai joace? Cine e de vină? E sport profesionist. Ea într-un an face 10 milioane. Cine i le dă înapoi? Are destul, nu e o problemă că moare de foame”, a declarat Țiriac.  

Omul de afaceri continuă să îi acuze pe cei din staff-ul sportivei că nu au fost atenți.   

Simona Halep pierde o mulțime de bani din cauza acuzațiilor de dopaj! Ion Țiriac a dezvăluit suma: Este colosală!
Social media

„ Că a luat un medicament, că a luat o hrană, că a luat nu știu ce și e periclitată cu ceva, se poate. Dar ea trebuie să demonstreze. Adică ăia te acuză și tu trebuie să demonstrezi. Și demonstrația asta uite că trenează”, declară fostul șef al COSR și președinte FRT pentru ProSport. 

Halep luptă să își demonstreze nevinovăția

În acest moment, Halep se află în plin proces pentru a-și demonstra nevinovăția. Tenismena a anunțat în luna octombrie că a fost depistată pozitiv la un test anti-doping efectuat la US Open. Sportiva a angajat o echipă de experți pentru a o ajuta să își demonstreze nevinovăția.  

Simona Halep a fost contaminată de un supliment nutritiv care conținea substanța Roxadustat. Pe eticheta produsului nu apărea această denumire. Precizăm că substanța Roxadustat este folosită pentru pacienții care suferă de anemii severe și de boli renale grave.   

Halep a câștigat în toată cariera sa suma de peste 40 de milioane de euro. Ea a fost depășită all-time doar de surorile Serena și Venus Williams.  

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.