Marcel Pavel, îndrăgitul cântăreț al Simonei Halep, a făcut dezvăluiri despre semifinala de tenis de la Wimbledon din 2014.

Se pare că Simona a aflat că Marcel Pavel, un cântăreț foarte îndrăgit de ea este în capitala Angliei în perioada când ea are semifinala de la  Wimbledon 2014 și i-a făcut rost de bilet VIP pentru meci, chiar lângă tatăl ei.

”Mă aflam la Londra pentru un concert, alături de maestrul Nicolae Botgros. Și am sunat-o! S-a bucurat când a aflat că sunt acolo și imediat m-a invitat la meci. Mi-a făcut rost de o invitație la VIP, am stat alături de tatăl ei”, a spus cântărețul într-o emisiune de talk-show sportiv.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

”Voiam să fac poză cu Sharapova. La televizor pare mai frumoasă, dar nu, e așa de mare și plină de mușchi. E o forță a naturii, credeți-mă! Așa, și voiam să fac o poză cu ea. Acolo, la VIP, prin contract, toate jucătoare au obligația de a se fotografia cu cei prezenți, dacă este cazul. Așa că nu aveam niciun impediment. Până m-a auzit Simona. Și mi-a zis: ’nu faci poză cu ea, nu!’. Gata, nu mai fac, am replicat eu”, a mai povestit Marcel Pavel pentru Digi.

Cântărețul a spus despre Halep că este o persoană foarte sensibilă și că se antrena cântând una dintre melodiile lui.

„’M-am îndragostit lulea!’, era piesa favorită a Simonei, îi plăcea foarte mult. Acum nu mai știu ce melodie mai preferă, pentru că n-am mai comunicat cu ea de vreo doi ani. Ea este oricum o ființă foarte sensibilă iar dacă nu mai comunică înseamnă că ceva nu i-a convenit. Nu știu dacă are ceva cu mine, nu cred, pentru că eu n-am avut nicio dispută cu ea”, a spus Marcel Pavel.

„Chiar mi-a spus: ’Marcel, eu când eram copil și mă antrenam, nu aveam jucării. Jucăria mea era racheta de tenis și muzica ta. Cântam mereu ’Frumoasa mea'”, au fost cuvintele Simonei Halep citate de Marcel Pavel.