Simona Halep a primit o sentință dură, iar acest lucru a stârnit multe reacții în lumea sportului. Deși mulți au arătat susținere pentru campioana noastră, au existat și critici.

Serena Williams, fostă mare jucătoare de tenis, se numără printre cei care au criticat-o pe Simona. Cu toate acestea, Simona nu a rămas tăcută și le-a răspuns contestatarilor într-un mod acid.

Cu mai bine de o săptămână în urmă, Simona Halep a primit decizia privind cazul său de dopaj. Din păcate, Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis (ITIA) a suspendat-o pe Simona pentru o perioadă de 4 ani din toate competițiile.

Această pedeapsă a generat o serie de discuții și polemici în lumea sportului mondial. În ciuda susținerii primite din partea multor personalități din tenis și nu numai, au existat și voci care au criticat-o pe Simona.

Simona Halep a răspuns criticilor

Serena Williams, de exemplu, a făcut o postare pe rețelele de socializare care părea să aibă un subînțeles, imediat după aflarea deciziei în cazul Simonei Halep. Fosta mare jucătoare a făcut referire la finala de la US Open 2019, când Simona a învins-o categoric. „8 e un număr mai bun”, a scris Serena Williams.

Simona Halep nu a rămas tăcută! Sportiva, atac la adresa Serenei Williams și Eugenie Bouchard: Fac comentarii acide pentru că le-am învins!

Acea înfrângere a fost o lovitură grea pentru Serena. Cu o victorie în finala de la US Open 2019, Serena ar fi ajuns la 24 de trofee de Grand Slam și ar fi egalat-o pe Margaret Court în topul celor mai titrate jucătoare din toate timpurile. Alte persoane care au avut reacții negative la adresa Simonei Halep au fost Eugenie Bouchard și Nicole Gibbs.

Deranjată de comentariile răutăcioase la adresa ei, Simona Halep le-a răspuns contestatarilor într-un mod acid. Ea a subliniat faptul că cei care o critică sunt doar jucătoare pe care le-a învins pe teren și care își arată acum frustrările. Cu toate acestea, declarația Simonei face referire directă la Serena Williams, care nu a acceptat înfrângerea din finala de la US Open 2019.

Halep: Le-am învins!

„Cred că toată lumea are dreptul să mă judece pentru că instanța a decis că eu sunt vinovată în acest caz. Cineva mi-a spus că acele jucătoare fac comentarii pline de ură la adresa mea pentru că le-am învins”, a declarat Simona Halep.

Cu toate că a fost suspendată, Simona Halep continuă să se antreneze cu speranța că va reveni pe teren. Ea a declarat că este dificil să te concentrezi pe tenis și că trebuie să rămână sănătoasă, deoarece acesta este un aspect mental.

Simona a menționat că atunci când ești epuizat emoțional, te poți răni fizic. Cu toate acestea, ea va continua să meargă la sală pentru a se menține în formă fizică.