Simona Halep, una dintre cele mai renumite jucătoare de tenis din lume, a decis să își vândă vila de la Snagov, locul în care a locuit cu fostul soț, Toni Iuruc. Motivul acestei decizii ar putea fi nevoia de a strânge bani pentru a pregăti apelul său la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), unde a cerut rejudecarea cazului său.

Vila de la Snagov, care a devenit cunoscută în urma petrecerii de nuntă a Simonei Halep și a lui Toni Iuruc în iulie 2021, este o proprietate impresionantă. Cu o suprafață de 10.000 de metri pătrați, aceasta oferă un spațiu generos și o priveliște minunată către Lacul Snagov.

Câți bani cere Simona Halep pentru vila din Snagov

În schimbul acestei vile, Halep solicită suma de 4,4 milioane de euro, o sumă semnificativă față de evaluarea anterioară de aproximativ un milion de euro.

Vila în sine este o capodoperă arhitecturală, cu nouă camere spațioase și bine amenajate. Printre acestea, se află și o cameră specială, creată de fostul soț al sportivei, care găzduiește toate trofeele câștigate de Simona Halep de-a lungul carierei sale.

Simona Halep își vinde vila din Snagov. Suma imensă pe care o cere pentru casa în care a locuit cu Toni Iuruc

Această cameră reprezintă un loc de mândrie pentru Halep și este unul dintre punctele de atracție ale proprietății. În plus, vila dispune de un teren de tenis de înaltă calitate, care a fost amenajat pentru a permite sportivei să se antreneze în cele mai bune condiții.

Halep asteaptă decizia TAS

Pe lângă frumusețea interioară, vila se bucură și de un spațiu verde extrem de generos în curtea sa. Acesta oferă o oază de liniște și relaxare, unde Halep poate petrece timpul liber și se poate bucura de natură. De asemenea, interiorul vilei este decorat cu mai multe obiecte de artă, care adaugă un plus de rafinament și eleganță.

Reamintim că Simona Halep a fost acuzată oficial de dopaj de către Tribunalul Sport Resolutions. Din acest motiv, sportiva a decis să atace decizia arbitrilor independenți la TAS. Rămâne de văzut dacă situația se va încheia frumos pentru sportiva din România.