Doliu în lumea sportului românesc! A murit o persoană importantă pentru Simona Halep! 

Este doliu în lumea tenisului. Unul dintre foștii antrenori ai Simonei Halep a murit. Este vorba despre Liviu Ursuleanu, unul dintre primii antrenori ai sportivei din Constanța. În vârstă de 60 de ani, Ursuleanu s-a stins din viață din cauza unor probleme de sănătate. Anunțul a fost făcut de Federația Română de Tenis.  

Liviu Ursuleanu, unul dintre primii antrenori ai Simonei Halep, a murit pe patul de spital, la vârsta de 60 de ani. În urmă cu o lună de zile, pe data de 1 decembrie 2022, el a început să lucreze la FRT. Nu a avut timp să se bucure prea mult de jobul lui. Din cauza unor probleme grave de sănătate, fostul antrenor al celei mai bune jucătoare de tenis din România a decedat. 

Fostul antrenor al Simonei Halep a murit

Anunțul a fost făcut de FRT, pe rețelele de socializare. Conform federației, de la finalul anului trecut, Liviu Ursuleanu se ocupa de mai multe proiecte pentru tenisul corporatist și cel juvenil. 

Simona Halep, în doliu! Fostul antrenor al sportivei a murit. Suferea de o boală gravă

Cine a fost Liviu Ursuleanu 

Liviu Ursuleanu a fost antrenorul echipei de Fed Cup a României între anii 1922 și 1993. De asemenea, el a fost antrenorul lotului național în anul 2004 și vicepreședinte al Federației române de tenis între anii 2009 și 2013.  

Reamintim că în urmă cu câteva luni de zile FRT lansase un strigăt de ajutor pentru fostul antrenor. Ursuleanu trebuia să fie supus la acel moment unei operații complicate. La vremea respectivă Ursuleanu primise o donație în valoare de 15.000 EUR din partea omului de afaceri Ion Țiriac. Spre finalul lunii decembrie 2021, fostul antrenor al Simonei Halep Reușise să se programeze pentru intervenția respectivă. 

Era voba despre o rezecție tumorală osoasă malignă, hemipelvectomie internă (tip 1-2-3) + plasare de grefă sau reconstrucție cu aloproteză / endoproteză.  

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.