Deoarece în acest moment marile turnee de tenis din lume au fost anulate pe fondul pandemiei de coronavirus și sportivii au fost nevoiți la fel ca majoritatea oamenilor să se izoleze și să găsească noi metode de a se menține în formă.

Cu toate că nu a mai jucat din într-un meci oficial din 22 februarie, Simona Halep a făcut câteva clarificări despre retragerea din tenis.

„Toată lumea se gândea la retragerea mea, asta pentru ca eu am spus ca sunt aproape de retragere și că-mi doresc o familie, dar n-am spus ca vreau să mă retrag. Ce fac dacă mă opresc? Ok, am împlinire financiară, am tot ce-mi doresc, dar tenisul înseamnă mai mult pentru mine”, a spus Simona Halep într-un interviu acordat emisiunii Garantat 100% de la TVR.

Mai mult decât atât, românca a ținut să sublinieze faptul că este gata să muncească și mai mult, lucru pe care la comunicat deja echipei sale.

„Când ne-am întâlnit toți, cu Darren, cu Arti… atunci le-am zis ce-mi doresc. Ei aveau un pic dubii. Le-am spus că-mi doresc să mai câștig Grand Slam-uri și atunci au rămas mirați și mi-au spus că o să muncim. Sunt dispusă să muncesc chiar și mai mult decât până acum”, a adăugat tenismena.

Tot în cadrul aceleiași emisiuni, Halep a dezvăluit că și dacă cele două turnee de Indian Wells și de la Miami, nu ar fi fost anulate din cauza pandemiei, nu ar fi jucat din cauza accidentării sale.

„A fost o oarecare presiune pentru că Darren a lipsit un an, eu îmi doream să-i arăt că nu am stat pe loc în acea echipa. Arti a venit în echipa și când ai o voce nouă în staff ai și o energie în plus. Începutul de an a fost extraordinar pentru mine, cu o semifinală la Australian Open, fiind aproape să câștig meciul ăla, apoi am câștigat accidentată titlul la Dubai”, a mai spus Simona.

„În America n-aș fi jucat pentru că am avut ruptură la flascia plantara si era foarte greu să mă recuperez”, a completat sportiva noastra.

Simona Halep a povestit că nu și-a imaginat niciodată că lumea s-ar putea confrunta cu așa ceva și a recunoscut că la început i-a fost teamă de virus, dar că în prezent nu mai este așa speriată.

Pentru perioada de izolare Halep a ales apartamentul din București. Tenismena a dezvăluit că își petrece timpul dormind sau făcând mișcare prin complex și în casă.

În acest moment, Simona Halep se află pe locul 2 în clasamentul WTA.

Share.