Simona Halep pare că este urmărită de ghinion în ultimul timp.  

Anul 2022 a fost probabil unul dintre cei mai răi ani ai Simonei Halep. Sportiva a divorțat, la doar un an de la cununia civilă, după care a fost suspendată temporar din tenis.   

După toate acestea, se pare că sportiva și-a pierdut și antrenorul. Patrick Mouratoglou a anunțat că prelungește colaborarea cu jucătorul din Danemarca, Holger Rune. Acest lucru înseamnă că el nu o va mai antrena pe sportiva din România când aceasta va reveni pe teren.  

Simona Halep a rămas fără antrenor

Tehnicianul francez antrenează un alt tenismen, pe care l-a și susținut la Australian Open, după ce Simona Halep a fost suspendată temporar pentru dopaj.  

Inițial, antrenorul a anunțat că îl va antrena pe Holger Rune, sportivul de 19 ani, doar până la finalul anului 2022. Colaborarea dintre cei doi a fost extinsă, ceea ce înseamnă, că atunci când Simona Halep va reveni pe teren, nu va mai avea același antrenor.  

Cât despre scandalul Simonei Halep, antrenorul francez a avut o singură declarație cu privire la acest eveniment neplăcut. El a susținut că este convins că sportiva este nevinovată.  

Simona Halep are probleme mari! Patrick Mouratoglou și-a luat mâna de pe ea

Halep se antrenează în Dubai

În prezent, Simona Halep se află în Dubai, unde se antrenează alături de echipa sa pentru a reveni în competiții. O altă veste proastă pe care a primit-o sportiva din Constanța a fost în urmă cu câteva zile, când a aflat că nu va fi primită la Turneul de la Doha din luna februarie. Avocații acesteia nu au reușit să obțină ridicarea suspendării pentru dopaj, fiindcă audierea a fost amânată.  

Amintim că în luna octombrie, Simona Halep a fost suspendată temporar după ce a picat un test anti-doping efectuat la US Open. În organismul sportivei a fost depistată substanța Roxadustat. Anunțul a fost făcut pe pagina de Instagram a sportivei, care a spus că este extrem de dezamăgită. 

Mulți oameni au sărit în apărarea acesteia, susținând că Simona Halep nu ar fi făcut niciodată acest lucru în mod intenționat. Cu toate acestea, deși se află în centrul unui scandal uriaș, Halep a fost desemnată în 2022 jucătoarea anului, de către Federația Română de Tenis. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.