Cea mai bună jucătoare de tenis din România, Simona Halep, a povestit recent un moment din viața ei în care a fost extrem de vulnerabilă. 

Celebra Simona Halep a vorbit despre drama prin care a trecut în urmă cu câțiva ani, mai precis, operația de micșorare de sâni. Halep spune că sunt multe femei care se confruntă cu astfel de probleme și le-a oferit sfaturi importante acestora. 

Sportiva româncă spune că după ce a efectuat operația, nu a vorbit despre acest lucru șapte sau opt ani. Ea spune că a fost prea timidă pentru a atinge subiectul, pe care l-a considerat mult prea personal pentru a-l împărtăși cu alte persoane.  

Simona Halep a vorbit despre operația la sâni

Deja au trecut doi, trei ani, în care Simona Halep a depășit timiditatea și a început să vorbească cu alte persoane despre intervenția prin care a trecut. Mai mult, sportiva le încurajează pe toate fetele care se confruntă cu problema sânilor prea mari să urmeze exemplul ei și să apeleze la operația de micșorare a acestora. 

Pentru Simona Halep, faptul că avea sânii mari, a fost un impediment pentru a juca tenis. Din cauza acestei probleme avea dureri de spate, iar fără operație nu ar fi putut ajunge în top WTA, a explicat Halep într-un interviu acordat lui Chris Evert, conform playsport.ro. 

CITEȘTE ȘI: Cel mai mare secret al Simonei Halep, dezvăluit! Ce alte pasiuni mai are, în afară de tenis 

Simona Halep a vorbit în sfârșit despre drama pe care a trăit-o: A fost un impediment pentru a juca tenis
Simona Halep înainte de operația efectuată la bust

Detalii mai puțin știute despre Halep

De asemenea, Halep a vorbit și despre începuturile ei în acest sport în care a dat dovadă de mult talent. Puțini știu că fratele ei a ajutat-o foarte mult în toată această experiență. Halep povestește că fratele acesteia o lua mereu cu el la joacă cu ceilalți copii. 

„Mă lua mereu cu el să jucăm diferite jocuri, fotbal, tenis, cu ceilalți copii. La 16 ani am câștigat Roland Garros la junioare și am devenit numărul 1! Am zis că trebuie să trec la un alt nivel și nu am mai vrut să joc la junioare, așa că m-am mutat la București, pentru că aveam mai multe oportunități aici: mai mulți parteneri de antrenament, mai mulți antrenori”, a completat Halep.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.