Simona Halep a dat lovitura! Va fi imaginea unui parfum. Iată cât va costa produsul

Publicat: marți, 4 februarie 2020, 23:16

SImona Halep este în prezent a doua cea mai bună jucătoare din lume, după ce în 2017 şi 2019 a fost locul 1 în clasamentul WTA, ocupând aceste poziţii cel mai mult din istoria tenisului din ultimii zece ani. Chiar dacă a pierdut în semifinalele de la Australian Open, după ce a fost învinsă de reprezentanta Spaniei, parcursul lui Halep nu se opreşte aici.

Aceasta luptă să strângă mai multe puncte la competiţiile de luna aceasta pentru a urca pe locul 1, iar imaginea sa din sport este dorită şi de marile companii. De curând, Halep a anunţat că va fi imaginea unui parfum.

Produsul se va numi „Her story” şi este făcut de compania de produse cosmetice AVON. Lansarea parfumului va avea loc în campania din luna martie, iar preţul va fi între 50 şi 100 de lei.

„Am reușit și am realizat că viața mea este despre cât de frumos îmi trăiesc fiecare capitol din poveste. Ce au în comun tenisul și frumusețea? Încrederea. Încrederea că atunci când port aroma care mă definește, îmi pot împlini cele mai nebune visuri. Her Story m-a cucerit din prima clipă. Este semnătura mea personală care îmi aminteşte în fiecare zi că imposibilul devine posibil”, a declarat Halep.

 

Citește și: