Presa a vorbit mult în ultima vreme despre logodna Simonei Haleb, însă până acum sportiva nu a oferit detalii despre acest eveniment fericit din viața ei.

Pentru cei care nu știau deja, Simona are o relație cu Toni Iuruc, un om de afaceri în vârstă de 40 de ani. Speculațiile au afirmat că logodna ar fi avut loc în decursul acestui weekend, însă sportiva noastră și-a dorit să clarifice aceasta situație.

Din câte se pare, totul a fost bazat pe niște zvonuri, iar evenimentul nu a avut loc niciodată. Conform spuselor ei, nu a primit nici un inel și nici nu se pregătește pentru nuntă.

De asemenea, ea s-a arătat dezamăgită de modul în care aceste zvonuri îi pot afecta imaginea publică, în special pentru că nimic nu a fost bazat pe fapte reale. Simona și-a dorit să clarifice situația pentru fanii săi, care au fost mai mult decât încântați și au bombardat-o cu mesaje de felicitări.

Sportiva le-a promis admiratorilor ei că va fi deschisă către ei și că atunci când se va logodi, că va face  personal anunțul public și îi va ține la curent. Până atunci, preocuparea ei principală în momentul de fața este sportul și cariera sa.