Simona Gherghe și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că traversează o perioadă neplăcută din cauza problemelor de sănătate de care are parte chiar din timpul în care se afla în vacanță în Dubai alături de cei dragi. În ce stare se află prezentatoare TV acum?

Simona Gherghe are o mulțime de fani în mediul online. Povestește adesea ceea ce se întâmplă în viața ei personală, fie că e vorba de evenimente plăcute sau mai puțin plăcute, așa cum este în cazul de față. O știm cu toții o fire optimistă și mereu cu zâmbetul la ea, însă prezentatoarea TV și-a întâmpinat fanii cu o veste care i-a întristat.

social media

Simona Gherghe, probleme de sănătate

Simona Gherghe a avut parte de stări de rău în timpul vacanței din Dubai, astfel încât nu s-a putut bucura de vacanță așa cu și-ar fi dorit. Vedeta a apelat imediat la ajutorul unui medic pentru a face toate investigațiile necesare.

Se pare că Simona Gherghe se confruntă cu anemia, dar are și otoliți, adică o problemă la ureche. Din fericire, în aceste momente se simte bine, însă este necesar să urmeze sfaturile medicilor și un tratament special pentru următoarea perioadă pentru a-și reveni complet.

„Totul a început în vacanță. M-am trezit cu o amețeală foarte puternică. Nu mi s-a întâmplat niciodată. Eu sunt anemică de când mă știu și sunt cumva obișnuită cu amețeala, dar așa ceva nu mi s-a niciodată. Eu sunt anemică de când mă știu și cumva obișnuită cu amețeala, dar așa ceva nu am experimentat niciodată. Practic nu puteam să mă țin pe picioare, nu puteam să-mi mențin echilibrul. Avea senzație de vomă de la amețeală, de dimineață am chemat medicul hotelului. Mi-a făcut o perfuzie pentru amețeală, mi-au făcut analize de sânge.

Până m-am întors în țară au continuat aceste senzații de amețeli. Am vorbit cu medicii și m-au trimis la ORL. Mi-au spus că este foarte posibil să aibă treabă cu urechea. Otoliți, asta a fost problema și dacă se deplasează îți dau stările astea de vomă și amețeli”, a mărturisit Simona Gherghe în mediul online.