Simona Gherghe își face griji pentru copiii ei. Cei mici vor pleca pentru prima dată, singuri, într-o vacanță.

Simona Gherghe a mărturisit pe rețelele de socializare că trece prin emoții foarte mari. Totul pornește de la copiii ei. Iată care este motivul pentru care Simona este foarte îngrijorată. 

Simona Gherghe trece printr-o perioadă tensionată, datorită copiilor ei. Cei mici vor trebui să facă un pas important. Acest pas este unul destul de îngrijorător pentru Simona Gherghe.

social media

Simona Gherghe are emoții mari din cauza copiilor ei

Simona Gherghe este foarte îngrijorată pentru copiii săi. Prezentatoarea de televiziune nu își va mai vedea copiii, pe Ana și Vlad, preț de câteva zile. Acesta este un motiv destul de îngrijorător pentru prezentatoarea emisiunii „Mireasa”.

Cu îngrijorare, dar și plină de emoție, Simona Gherghe a împărtășit cu fanii o informație în care arată cât de mult au crescut copiii ei. Ana și Vlad vor pleca într-o excursie pentru câteva zile, aceasta fiind prima lor plecare singuri. Nu este de mirare că mama lor este foarte îngrijorată pentru ei.

„Pleacă în prima lor excursie! Iar eu sunt terminată de emoție…”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Simona Gherghe nu mai vrea alți copii

Prezentatoarea emisiunii „Mireasa” a mărturisit recent că nu mai vrea să aibă alți copii. Cu toate că Simona și-ar mai dori un al treilea copil, vedeta este de părere că nu ar mai putea concepe unul. Ea are 44 de ani și susține că a rămas foarte greu însărcinată. Așadar, ea a mărturisit, în mediul online, că aceasta este formula completă a familiei – ea, soțul și cei doi copii ai lor.

„Nu, suntem în formulă completă. În plus, nici nu am voie, am avut două sarcini dificile.

Nu mă ajută nici vârsta: am 44 de ani. Oricum, la cât de greu am rămas însărcinată, nici măcar nu îndrăzneam să visez să am doi copii”, a explicat Simona Gherghe, pe rețelele de socializare.

Share.

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.