Simona Gherghe i-a transmis un mesaj fiului ei, Vlad, și a reușit prin intermediul acestuia să-și emoționeze fanii. Fiul ei a împlinit deja un anișor, iar toată lumea îl iubește. Mama lui i-a spus câteva cuvinte frumoase pe rețelele sociale, regretând că nu poate avea o aniversare normală. Situația din România i-a stricat prezentatoarei toate planurile, dar nu este singura care a suferit din cauza acestor schimbări.

Simona Gherghe este extrem de recunoscătoare pentru ce i-a dăruit viața și mulțumește oricând are ocazia pentru asta. A trecut un an de când prezentatoarea l-a adus pe lume pe Vlad, un copil superb care îi seamănă foarte bine. Din păcate, nu s-a putut bucura de o petrecere ca la carte, din cauza situației în care se află acum țara noastră. Dar i-a promis public micuțui că după ce toate aste se vor sfârși îi va organiza o petrecere mare.

Simona Gherghe i-a transmis aceste rânduri lui Vlad

Mai mult de atât, se pare că Simona Gherghe avea planuri mari anul acesta. Unul dintre ele legat de vacanța de Paște. Voia ca prima lui vacanță să fie la munte, la Bran, dar nu a avut noroc. Apoi ar fi vrut să meargă în Grecia pe o insulă, la vară, dar nici acest lucru nu va fi posibil. Simona Gherghe i-a emoționat extrem de tare fanii prin intermediul acestui mesaj, iar ei i-au transmis la rândul lor multe gânduri bune.

 ”Dragă Vlad, când a trecut anul ăsta? Un an plin, greu, frumos. De fapt, cu de toate. Că viață. Dragul meu bebeluș, te-ai făcut mare așa de repede… cât am clipit de 12 ori. E o aniversare cum nu mi-aș fi imaginat. În “tatatina”, cum spune sora ta, Ana.

Fără familia lărgită și fără prieteni. Dar tu să știi că ești tare iubit! Și îți promite mama o petrecere mare, mare, când om scapă de pandemia asta. Uite, Vlad, lumea, îți voi spune atunci. Căci, puiule, lumea nu e doar casă noastră. Lumea nu e doar curtea în care ieșim în fiecare zi. Lumea e frumoasă! Și mami și tati or să ti-o arate într-o bună zi… Plănuiam să mergem, de Paște, la munte, la Bran. Ar fi fost prima ta vacanță. La fel cum plănuiam să mergem cu toții pe o insula frumoasă, în Grecia, la vara. Și într-un loc minunat, la schi, în vacanță de iarnă.”, a scris vedeta.