Zi de sărbătoare pentru Simona Gherghe! Micuța ei fiică împlinește trei anișori. În cinstea fiicei sale, Ana Georgiana, vedeta a scris câteva rânduri extrem de emoționante pe rețelele de socializare. Fanii au fost profund impresionați de cuvintele fostei prezentatoare TV, astfel că reacțiile au fost pe măsură.

De la prima oră a dimineții, fosta vedetă de la Acces Direct a scris o postare în mediul online prin care să celebreze această zi cu o atâta însemnătate pentru ea. În acele câteva cuvinte, Simona Gherghe menționează și admiră calități pe care, ca mamă, le vede la fiica ei. De asemenea, vedeta aduce în discuție și marele eveniment care a reprezentat nașterea fiicei sale, în urmă cu trei ani.

„La mulți ani, Nuchi! Ana noastră bună și dulce, nici nu știi tu ce fericiți ne-ai făcut, acum trei ani… Ești sensibilă, artistă, corectă, șugubeață, inima noastră! Toată numai un suflet! Te iubim până la soare, apoi până la lună și-napoi la tine! ❤️❤️❤️”, a fost mesajul pe care vedeta l-a postat în mediul online.

Și asta nu e tot! În viața Simonei Gherghe și-a mai făcut loc încă o mare bucurie. Aceasta a mărturisit faptul că fiica sa a început să se înțeleagă de minune cu Vlad, fratele ei. Se pare că cei doi micuți întâmpinau mari dificultăți în a păstra o atmosferă pașnică.

Așa cum este firesc, mărul discordiei dintre cei doi frați au reprezentat ”problemele” specifice vârstei lor, și anume gelozia dintre aceștia când atenția era focalizată doar pe unul dintre ei. Simona Gherghe s-a bucurat foarte tare să-și admire copiii care stau amândoi la masă liniștiți.