Simona Gherghe a gafat-o, în direct, iar acum încearcă să repare greșelile.

În urmă cu câteva zile, Simona Gherghe a fost pusă la zid de către fanii din online. Pe TikTok a început să circule un filmuleț în care vedeta râdea pe seama greutății unei concurente din cadrul emisiunii pe care o prezintă. Acum, după ce a primit critici din toate părțile, vedeta s-a văzut nevoită să își justifice comportamentul.

Simona Gherghe este una dintre veteranele televiziunii de la noi. De-a lungul timpului, aceasta a jonglat cu diverse formate de emisiuni până când a descoperit-o pe cea care i se potrivește cel mai bine. De ani de zile este prezentă la „Mireasa”, iar aceasta pare tipul de emisiune în care se simte cel mai bine.

De-a lungul atâtor sezoane, Simona Gherghe a avut ocazia să cunoască fel de fel de concurenți. Deși a mai fost pusă din când în când în situații dificile, prezentatoare le-a gestionat pe toate cu calm și diplomație. De data asta, fără nicio presiune asupra ei, Simona a călcat pe bec.

În timp ce îi lua interviu unei concurente, Simona Gherghe a scăpat porumbelul. Concurenta respectiva explica că nu poate pune monopol pe frigider, pentru că sunt mai multe persoane care depind de el. Prezentatoarea a profitat de exprimarea concurentei și, la replica „nu pot să intru în frigider” a venit cu propria ei completare.

Simona Gherghe, declarații despre gluma legată de greutatea unei concurente de la „Mireasa”. „Se poate interpreta”
Instagram

Simona Gherghe și-a asumat greșeala

„Nici nu ai loc și dacă ai vrea” a fost remarca Simonei care a scandalizat publicul. Este pentru prima dată când prezentatoare face astfel de glume nesărate. De data asta, fanii au fost mult mai sensibili decât de obicei. Asta pentru că au mai trecut printr-un episod asemănător și cu George Buhnici.

Încolțită din toate părțile, Simona Gherghe a ținut neapărat să se justifice. Chiar dacă, poate, pe mulți nu îi ajută explicațiile ei, vedeta de la Antena 1 și-a cerut scuze.

A fost o glumă proastă, care nu avea nicio legătură cu greutatea vreunei persoane, ci cu o situație hilară evocată, dar mi-am dat seama că se poate interpreta așa și mi-am cerut scuze imediat. Nu după pauză, nu după 5 minute, ci instant! Înțeleg foarte bine că poți răni oameni chiar și fără intenție.

mi cer încă o dată scuze dacă replică mea din cadrul emisiunii a fost înțeleasă altfel decât am dorit!’ a spus Simona Gherghe, în exclusivitate, pentru unica.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.