Simona Gherghe are probleme de sănătate grave. Se pare că din cauza unor pastile de slăbit pe care le-a luat, vedeta a ajuns chiar și de urgență la spital. Au fost clipe cumplite pentru îndrăgita vedetă, după ce a urmat tratamentul respectiv. Pastilele se pare că au fost luate chiar dintr-o farmacie din București. Problema ei a fost mai gravă decât părea.

Vedeta a început să aibă dureri mari de cap și pentru că nimic nu o ajuta, a mers de urgență la spital. Medicii au fost șocați când au văzut în ce stare este prezentatoarea. Avea tensiunea ridicată și cel mai probabil dacă nu ajungea la spital, făcea un atac cerebral. A avut noroc și a scăpat cu viață. Toate acestea s-au întâmplat în urmă cu mulți ani; de altfel Simona Gherghe a și menționat acest lucru încă de la început.

Ce a povestit vedeta?

Simona Gherghe are momente în care își amintește cu greu de momentele acelea. Se par că nu mai aveam poftă de mâncare, îi era foarte sete și după vreo 4-5 zile au început și dureri îngrozitoare de cap. A crezut că este vorba inițial de o migrenă, dar durerea nu ceda cu nimic, cu niciun medicament. Situația a început să o îngrijoreze, așa că a mers la medic.

„Aș vrea să fac precizarea că e o poveste de acum mulți ani. Cu mintea de acum, mi-aș da două palme. Eu niciodată nu am fost un om supraponderal.

M-am întors dintr-o vacanță și am simțit că mă îngrășasem puțin. Erau 2-3 kilograme în plus, aveam 52 de kilograme. Și am zis să văd ce pot face, mergeam la sală, făceam sport, mi-am dat interesul. Am ajuns într-o farmacie, nu cu scopul de a-mi cumpăra pastile pentru slăbit, dar sunt unele firme care cumpără inclusiv plasarea produselor lor în farmacii. Sunt vizibile acolo, sub ochii cumpărătorului. Mi-au aruncat privirea spre acele pastile și am întrebat-o pe farmacistă ce e cu ele. Mi-a spus că au mai luat și alte cliente și că au fost foarte mulțumite, mi-a spus că sunt doar pe bază de plante. Faptul că eu le-am cumpărat dintr-o farmacie pentru mine a fost o garanție, m-am gândit că în farmacie nu îți intră orice produs.”, a spus vedeta. 

Ce a mai declarat Simona Gherghe?

Am luat acele pastile 10 zile. După o săptămână am slăbit 7 kilograme. Ajunsesem la 45 de kilograme. Stilista mea mi-a spus într-o zi să nu mai slăbesc pentru că nu mai încăpeam în nicio măsură, nici în XS.

Nu mai aveam poftă de mâncare, îmi era foarte sete și după vreo 4-5 zile au început niște dureri îngrozitoare de cap. Am crezut că o fi vreo migrenă, dar durerea nu ceda cu nimic, cu niciun medicament. Țin minte că dormeam și simțeam durerea în somn. Când pășeam, simțeam că-mi dă cineva cu un baros în tâmplă. Durerea de cap m-a ținut până m-am dus la spital. Mi-au luat tensiunea. Eu am o tensiune în jur de 11 cu 6. Se spune că e tensiune de aviator, deci foarte mică. Iar medicul care mi-a luat atunci tensiunea s-a speriat, aveam 16 cu 10. E mare chiar și pentru cineva care suferă de hipertensiune”, a povestit Simona Gherghe.