Simona Gherghe a dezvăluit ce planuri are după finala emisiunii „Mireasa”.

În doar trei săptămâni, actual sezon al emisiunii „Mireasa” va ajunge la final, moment în care vor fi desemnați câștigătorii acestui sezon. Marea finală a show-ului matrimonial este programată pe 18 iulie, iar în pauza dintre sezoane, prezentatoarea show-ului, Simona Gherghe are planuri mari.

Amfitrioana reality show-ului așteaptă cu nerăbdare venirea sfârșitului de sezon. Aceasta va pleca în vacanță în Grecia alături de soț și cei doi copii ai săi. Înainte de a începe filmările pentru sezonul cu numărul șase al emisiunii, Simona mai plănuiește o vacanță, însă, la acest moment nu știe dacă va merge cu avionul sau mașina personală.

Simona Gherghe, vacanță în Grecia alături de familie

Sursa: Social media

„Avem (n.r planuri de vacanță), evident! Doamne, să vină odată! Mai sunt trei săptămâni până la marea finală. După aceea o să plecăm cu copiii în Grecia și, pentru că, evident, până când o să mergem să filmăm acele ediții în străinătate, vreau să mai facem niște planuri.

 Dar, le las așa, văzând și făcând. Tot citesc știri cu ce nebunie va fi pe aeroporturi și să vedem dacă următoarea vacanță o facem tot cu avionul sau dacă mergem cu mașina. Vreau să văd cum o să fie situația atunci, pe la începutul lui august. Cam atunci plănuim să fie a doua vacanță.” a declarat Simona Gherghe în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”

După ce va reveni din vacanță, Simona Gherghe va pleca în străinătate pentru a începe filmările pentru noul sezon al emisiunii. Acest lucru se va întâmpla doar numai câteva zile, întrucât Simona nu poate sta foarte mult timp departe de cei doi copii ai săi. 

„Doar începutul sezonului! Câteva emisiuni de la început vor fi filmate, într-adevăr într-o altă țară. Atât! Dar, apoi ne întoarcem cu toții aici și deschidem casa „Mireasa” și or să-i urmărească telespectatorii. E vorba doar despre câteva ediții.

Pentru mine ar fi imposibil să moderez emisiunea din altă țară! Pentru că, voi știți, eu sunt mamă cu normă întreagă, sunt soție. Nu aș putea să-mi las copiii și să mă duc. Așa, câteva zile, evident, da!” a spus vedeta în cadrul aceleași emisiuni

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.